Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
OldGothic 3
Bartek1st:
Nowy patch ? To super wiadomość. Fajnie, że gracze ze słabszym sprzętem, będą mogli zagrać w G3. Mi tam "jakoś" chodzi, ale na słabiutkich detalach. Jeśli ten patch się ukarze to od razu go ściągnę
Wrath:
Jeżeli to prawda to dla wszystkich fanów Gothica którzy nie mają na tyle dobrego komputera aby Gothic 3 szedł im ładnie (lecz utraci na wyglądzie) mnie to osobiście nie cieszy bo Gothica 3 nawet "jeszcze" nie mam będę go miał po kupnie nowego komputera(czyli w marcu lub w kwietniu) i wtedy nie będę ściągać tego moda(bo po co?) ale czy tak czy siak to dobra wiadomość.
zaj:
Przepraszam, ale wszyscy tu rozmawiacie jak to będzie dobrze itp. A może zapodacie jakiegoś linka gdzie jest o tym wspomniane?? Lepiej mieć pewność, że coś takiego powstanie, a nie sugerować się plotkami, żeby potem wszyscy nie mieli do siebie pretensji, bo jeden mówił że powstanie, drugi to powtórzył... Tak więc dobrze by było przeczytać o tym dokładniej. Jeśli coś takiego ujrzy światło dzienne to będzie zbawieniem dla wielu fanów gothica. Tak samo jak to było w przypadku obliviona. Mimo, że Oblivion wyglądał jak morrowind to i tak dało się grać i często nawet płynnie
Kri$$:
Takie coś już wyszło nazywa sie Tweak Gothic 3. z resztą odpowiedź jest w temacie założonym na tym forum. Proszę bardzo ----> http://gothic.gram.pl/forum/index.php?showtopic=1228. (Mam nadzieje że to o to chodzi)
Quarior:
OldGothic 3 raczej już nie wyjdzie, a wszystko przez koniec współpracy PB z JoWoodem. Zresztą coś cicho o tym było, więc nie wiadomo czy wogóle ktoś miał zamiar to zrobić. Swoją drogą to jeśli chcecie ustawiać ustawienia graficzne na jak najniższe to proponuję ustawić zasięg widoczności na conajmniej średni. Może i to obciąża nasz sprzęt, ale za to przyjemność z gry jest dużo większa . A konkretniej chodzi mi o wspaniałe krajobrazy, które się pojawiają co krok. No i trudniej zauważyć ważne rzeczy, postacie czy miejsca .
Nawigacja
Idź do wersji pełnej