Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
OldGothic 3
kaka6mom:
Wszyscy wlasciciele slabszego sprzetu pamietaja zapewne premiere patcha do gry Oblivion
Zwanego OldOblivion ktory dawał mozliwosc zagrania w ta wspaniała gre na słabszych komputerach , taki patch powstaje wlasnie do gry gothic 3 I dzieki niemu znacznie obniza sie wymagania gry
i bedzie mozna pykac w trojeczke na slabszych kompach
Wiadomosc zdobylem na jednym z niemieckiego serwisu
speedy:
Warto wiedzieć że coś takiego wyjdzie bo podobno w Oblivionie to się bardzo sprawdziło.Mi też to pomogło :P
Khaleb:
Przepraszam bardzo ale radeon nie jest tantedny:) A ogolnie to ciekawa widomosc, chociaz jestem bardzo ciekaw jak bedzie wygladal swiat G3 po znacznym obnizeniu detali... Trzecia czesc nie zachwyca fabula, wiec nadrabia grafika.Jesli dolozyc do tego slaby wyglad to bedzie sredni produkt... pozdrawiam
Dydu:
Też się cieszę, że bede mógł pograć plynnie w G3. Mam co prawda super kompa ale na pir.. wersji. Nie gra się tak jak ze sklepu. Tnie mi sie bardzo podoba. Jeśli wyjdzie to uproszczenie dajcie znać.
dydu3@wp.pl
Też myśle że sie przyda innym co mają słabsze kompy, prawdziwą grafike jednak można zobaczyć na dobrym kompie i wersji ze sklepu, która się nie bedzie cieła.
Daedagor:
Ja się akurat ciesze, że takie coś wyjdzie. Przynajmniej sobie pogram w Gothica 3. Bo już go mam ale mi nie chodzi bo mam za mało ramu. Ale i tak sobie ram kupie i może to sobie ściągne. No i przynajmniej będzie więcej tematów o Gothic 3. A jak coś to napiszcie w tym temacie kiedy ten patch wyjdzie lub na GG 6711845.
Pozdro.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej