PS. człowiek to gorsze zwierze niż BYDLE!!!!
Aż sen mi spędzasz z powiek, mój Ty cudowny i współczujący.
Tak sie zastanawiałem, gdzie ja znajdę coś, istotę z gatunku "BYDLE", o owszem gdybyś powiedział Bydl
ę, czyli odniósłbyś się do bydlęcia, zapewne czułbym się wielce sponiewierany i, i, no "gupio by mne byli".
Ta po jakiego te żałoby narodowe , Nasz Ojciec ÂŚwięty ( Jan Paweł II ) też jej nie potrzebował .
A Polskie rzesze maszyn do autowspółczucia robiły z tego lepszą szopkę niż Federowicz na nowy rok.
Wedle wiary katolickiej JP II jest w lepszym miejscu, więc każdy dobry katolik powinien się cieszyć, że raz: jego męki się skończyły, a on przebywa z Bogiem, a poza tym wypełnił swoją papieską posłógę, więc miał prawo do odpoczynku. Ale nie ludzie wręcz pazurami i zębami bornili mu odejść- egoizm.
CZY TY WIESZ CO TO FIZYCZNA PRACA !?!?!?
Bo za to seniore moralizatore to wie. Si. To jak seniore zechce przyjechać na wakacje do mojej babci i przerzucić w 3 godzinki 3 tonki węglika to będe wdzięczny. Si
Secundo:
!?!?!?Gratuluję takiego arcyciekawego zastosowania znaków interpunkcyjnych.
Myślicie " po co sztuczna atmosfera żałoby narodowej " PO TO ABY PAMIĂTAĂ. Aby błędy nie zostały powielane.
Wybacz, przecież "BYDLE" nie jest istotą racjonalną: Me Culpa, Me Culpa...
A i owszem, atmosfera będzie, a ludzie zapomną czy tak czy siak. Więc wyłania się po raz kolejny słowo hipokryzja, bo mimo szumu ludzie bedą mieli to w d**e.
Bo to dobre zagranie polityczne nie zauważyłeś, że kaczor od czasu kiedy został prezydentem przy każdej okazji ogłasza żałobę narodową...po prostu zaraz stanie się to normą pierwszy lepszy wypadek będzie przyczyną ogłaszania żałoby narodowej. Tylko po co o tym wszystkim trąbić i szczycić się tym kto komu teraz pomoże dla mnie jest to bezsensowne...ale dzięki takim informacją rząd kaczystów w oczach wyborców jest dobry i miłosierny...
Ja tam nie do końca jestem poinformowany, jak mówiłem nawet nie wiem co, gdzie, kiedy i czemu
A owszem, masz rację, przecież w ten sposób wyłoni nam się wzorzec kaczora miłosiernego.
Pewna fundacja (nie bede wymienial nazwy) dala rodzinom po 5 tys zlotych.
Pewnie fundacja Joli Kwach
// OT:
P.S nie moge pisac "ć" gdyż coś się stało z kompem, niestety.
Jak masz kartę ATI, a sterowniki masz z catalyst Control Center to wyłącz hotkeys, bo domyślnie jest alt+c