Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Konsola

<< < (2/6) > >>

Laress:
Ja mam to samo ,tylda jest cała zamazana     . Nie widzę co piszę , nie to że nie widzę bo jestem ŚLEPY . Tylko całe jest zamazane ! Jedyny kod jaki działa to "GOD" Już nie wiem co mam zrobić ...  

waldoch123:
Jezeli chodzi o zamazaną konsole to trzeba zrobic gdzies dodatkowy katalog nie pamietam gdzie. Ale jak uzywac kody na kase? Jaka jest dokładna komenda?

Ponurak:
Właśnie IsentoR mi chodzi o ten folder co go trzeba gdzieś dorobić. tylko jak nazwać go i gdzie go założyć?? To mi powiedz. A raczej napisz.  

A teraz powinieneś dostać bana. Temat był poruszany już niezliczoną ilość razy na forum. Radzę skorzystać z opcji szukaj zanim założysz kolejny bezsensowny temat - DODO

Tristan:
działają mi tylko kody na nieśmiertelność ale jak chce mieć jakiś przedmiot lub umiejętność to pokazuje mi się napis ,, syntax error" albo ,,entity not found/illegal syntax" wprzawdzie mogła by mi wystarczyć nieśmiertelność  
ale chciałbym się pobawić kodami. jak ktoś wie co z tym zrobić żeby działały to proszę o podpowiedź.

Enzo:
Wygląda na to, że możesz mieć jakiś błąd w folderach plików w grze. Może być to spowodowane, ze masz piracką płytę, ale kody mogą Ci również popsuć grę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej