Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Konsola
Grochol:
Po pierwsze to słownik a co do kodów to pilnuj czy piszesz je odpowiednimi literami bo w tej części ważne są wielkości liter
Pan Gothic:
Cześć mam problem z kodami wpisuje marvin daje ~ i pisze kod na miecz paladyna i pojawia sie syntex error i nie mam nic w plecaku mam orginał kupilem w sklepie a chce sobie coś tam zrobic na kodach pls pomóżcie plx!!
kubason:
Dobra jak kto tam sobie chce, graj sobie na kodach. Wprawdzie nie poznasz uroku G3, ale cóż...
W G3 troche jest to utrudnoine, bo trzeba wpisać bardzo szybko tą kombinację, lub i tu sobie poszukaj w tematach, które już były na ten temat.
Asch:
Widocznie masz zły kod. Wpisz give all to dostaniesz wszystko. A przedmówca kłamie. Wcale nie trzeba w szybkim i równym tępie wystukiwać kolejnych znaków.
Respev:
--- Cytuj --- W G3 troche jest to utrudnoine, bo trzeba wpisać bardzo szybko tą kombinację, lub i tu sobie poszukaj w tematach, które już były na ten temat.
--- Koniec cytatu ---
Co ty k^#&@ gadasz?! Jaki marvin? To nie silnik Gothica 1! ÂŻeby włączyć tryb, w którym można uzywać kodów, należy wejść w C:\Program Files\Gothic III\Ini\ge3.ini, następnie znaleźć linię:
--- Cytuj ---TestMode=false
--- Koniec cytatu ---
I zamienić na:
--- Cytuj ---TestMode=true
--- Koniec cytatu ---
Plik zapisujemy, uruchamiamy grę, wciskamy "~" (tyldę) i wklepujemy kody.
Chyba wszystko jasne w kwestii tego tematu. Jakby były jeszcze jakieś wątpliwości proszę pisać na PW - Trivet
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej