Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Najbardziej lubiany user 2008 - głosowanie

<< < (2/4) > >>

Canis:
Grison

Nier zawsze nominacja jest zgodna z głosem, to też głosuję na Grisona. lubiany user, widać po tym ze każdy, albo prawie na niego głosuje tutaj, widać po tych co głosują publicznie. Może troche dziwny... ale "normalny". tak wiec zasługuje na to miano ;]

Melitele:
Niektórzy mogą się dziwić, że głosuje na kogoś kogo nie znam, ale zagłosowałam na Grisona. Nie wiem jak się z nim rozmawia na komunikatorze, ale widać, że menda bardzo lubiana jest przez użytkowników tego forum :P

Grison:
Tutaj podobnie jak w innych kategoriach mam kilku pretendentów. Zagłosowałbym na Belę jednak jak już kiedyś tłumaczyłem nie nacieszy się nagrodą przez najbliższy czas. Oprócz Belusia z grona nominowanych dobrze znam Kozłowa, Lorda Sado i Elveon'a. Jak można się domyśleć ludzi owych lubię i szanuję. Tutaj również sprawę rozwiązałem wyliczanką i wypadło na Sadusia ;*.   

Tidus:
Ja na Lenina, chociaż nie widać go za bardzo. Kozłow to Kozłow, komunizm bez niego jest jak Jack Daniels bez cygara :P

Antelius:
Ja zagłosowałem na Grisona(naszego kochanego kapitana Grega^^). Poznałem go odrazu po dołączeniu do tg(z rok już będzie) i wiem, że to neisamowita i pomocna osoba, z dużym poczuciem humoru ^^.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej