Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Najbardziej lubiany user 2008 - głosowanie

(1/4) > >>

Isentor:
Każdy z zarejestrowanych ma pełne prawdo do jednorazowego głosowania na nominowanego usera.
Mile widziane komentarze poniżej w temacie. Nie są one jednak wymagane. Masz pełne prawo oddać głos anonimowo korzystając z ankiety.

Nominowani
Kozłow

--- Cytuj ---brak
--- Koniec cytatu ---

Grison

--- Cytuj ---Sporo nominacji, większość od ludzi których nawet nie znam (może kiedyś poznam), idących za głosem ogółu. Cóż tu mogę powiedzieć. Jeśli pasuje wam nieco zadziorna , poniekąd mściwa, dobrze rąbnięta w główkę i jak niektórzy sądzą zabawna cholera z syndromem prymusa to głosujcie na mnie.
--- Koniec cytatu ---

Elveon

--- Cytuj ---brak
--- Koniec cytatu ---

Dexter666

--- Cytuj ---brak
--- Koniec cytatu ---

Medivth

--- Cytuj ---brak
--- Koniec cytatu ---

Gunses

--- Cytuj ---brak
--- Koniec cytatu ---

Roben

--- Cytuj ---brak
--- Koniec cytatu ---

Gorion

--- Cytuj ---brak
--- Koniec cytatu ---

Lord Sado

--- Cytuj ---brak
--- Koniec cytatu ---

Bela

--- Cytuj ---brak
--- Koniec cytatu ---

Airyx

--- Cytuj ---brak
--- Koniec cytatu ---

Pamiętaj głosując publicznie poza ankietą już w formie postu bierzesz udział w losowaniu nagród dla uczestników Gali Statuetek Innosa.

Rohgard:
Głosuję na Grisona. Dlaczego? Ponieważ sam osobiście go lubię i tak jak sam nadmienił dostał wiele nominacji :)

Sado:
Chociaż nominowałem Belę, to oddaję głos na Grisona. Lubię ich na tym samym poziomie, każdego inaczej (:D:D), ale w tej kategorii większe szansę na w/w Grison. Jest bardzo dobrym kolegą, gada się z nim wyśmienicie. Znam go już jakiś czas. Zdecydowanie głos dla niego.

Serail:
Kiedy w pierwszym etapie gali zagłosowałem na Grisona nawet go nie znałem, lecz wybrałem go ponieważ pytając się innych userów kto zasługuje na nominację w tej kategorii w większości wybierali Grisona. Niedawno miałem okazję porozmawiać z tym forumowiczem i muszę powiedzieć, że  po krótkiej dyskusji przekonałem się, że Grisonek w pełni zasługuje na Innosa w kategorii "Najbardziej lubiany user". Dlatego mój głos oddaję na niego.

Eregrin:
Ja też głosuję na Griska :*

Ja go lubię i inni też go lubią. Gada sie z nim fajnie na komunikatorze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej