Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Dwa odtwarzacze mp3
DeadFish:
Sugerujesz, że odtwarzacze Creative'a mają złą jakość? Do dziś używam jeszcze starego rzęcha firmy krzak i dźwięk jest dobry. Wątpię żebym odczuł różnicę między tymi dwoma odtwarzaczami. Jak dla mnie to co do jakości dźwięku to najprędzej zaufam Creative'owi, przecież od wielu lat przoduje w produkcji kart dźwiękowych. A za fora dziękuję.
zaj:
Nie sugeruje, że mają złą jakość, ale są odtwarzacze o lepsze od Creative.
Ps. skoro kupisz odtwarzacz i zostanie ci jakieś 70zł to polecam słuchawki creative ep630
DeadFish:
Skoro już o słuchawkach, może polecicie mi coś ze słuchawek które się nakłada na głowę? Nie lubię słuchawek wsadzanych do uszu...
Thoro:
Ja mogę jedynie powiedzieć, że wymieniony Creativ przez swój ubogo, minimalistyczny design wygląda jak tani bubel nie wart swojej ceny. Zapewne dzieło jakiejś kobiety. Do tego marna jakość plastiku no i krucha klapka od komory bateryjnej.
Co innego mogę o nim powiedzieć, jeśli chodzi o jakość dźwięku.
Halina Kiepska:
--- Cytuj ---Ja mogę jedynie powiedzieć, że wymieniony Creativ przez swój ubogo, minimalistyczny design wygląda jak tani bubel nie wart swojej ceny. Zapewne dzieło jakiejś kobiety. Do tego marna jakość plastiku noi krucha klapka od komory bateryjnej.
Co innego mogę o nim powiedzieć, jeśli chodzi o jakość dzwięku.
--- Koniec cytatu ---
Co do jakości dźwięku, zgadzam się w zupełności. Jednak jeśli idzie o wygląd i wykonanie, jest to sprawa dyskusyjna. Jeżeli ktoś umie szanować swoje rzeczy, to istnieją niewielkie szanse, że taki odtwarzacz szybko się zniszczy. Osobiście, pod względem wizualnym, Creativy podobają mi się najbardziej. Może jest tak, ponieważ lubię prostotę w tego typu sprzętach.
--- Cytuj ---Skoro już o słuchawkach, może polecicie mi coś ze słuchawek które się nakłada na głowę? Nie lubię słuchawek wsadzanych do uszu...
--- Koniec cytatu ---
Również preferuję słuchawki nakładane na głowę. Polecam produkty firmy Logitech. Przykładowo: TO
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej