Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Premie i kary.

<< < (3/3)

Scare Project:
Ostatnio jak grałem i wróciłem z Jarkendaru, to miałem chyba 16 starych tabliczek, które przekazałem Vatrasowi. Zwiększył mi o 13 pkt manę i dał mikstury, a potem jeszcze 3 pkt many z uwolnienie zakładników.

goliat:
Jest taki ciekawy bonus związany z zamkiem z GD. Otóż po otwarciu bramy w 5 rozdziale i po ataku orków część z was może zauważyła, że Brutus ciągle, mimo, że walczył ma pełen pasek zdrowia. Gdy do niego zagadamy Brutus okazuję się poszukiwaczem! Za to odkrycie dostajemy 400 XP, zaś znalezioną przy nim księge można zanieść do Pyrokara lub Vatrasa.

Mater of the Death:

--- Cytat: Scare Project ---Ostatnio jak grałem i wróciłem z Jarkendaru, to miałem chyba 16 starych tabliczek, które przekazałem Vatrasowi. Zwiększył mi o 13 pkt manę i dał mikstury, a potem jeszcze 3 pkt many z uwolnienie zakładników.

--- Koniec cytatu ---

Naprawde wielkie odkrycie. Jak grasz Magiem Ognia to trzeba więcej takich ludzi znaleźć. Np. Fernando, Vino, Sekob itd. To jest misja maga ognia

Paweł Mag Innosa:
Znam niektóre z premie i kary np:

Premie:

1. Jak się jest najemnikiem i uwolnisz Gorna dostaniesz kilka punktów nauki i zbroję.
2. Jak znajdziesz Kruka dostaniesz gdzieś tak 1000 ex.
3. Po zadaniach zawsze dostaje się premię.

Kary:

1. Otwarcie worka pełnego złota otrzymanego przez kod.
2. Skok po raz drugi za Malcolmem.

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej