Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Jak myślicie czy są jeszcze dobrzy orkowie w świecie GOTHIC ???

<< < (2/8) > >>

CookiesMonster:
a kto powiedzial ze to orkowie sa zli a nie ludzie? przeciez zarowno orkowie jak i ludzie to dwie rasy, jedyne co ich rozni(oprocz wygladu) to wiara w innego boga, orkowie maja podobne do ludzkich problemy oraz potrzeby itp-> pragna wladzy nad ludzmi,(ludzie chca wladzy nad orkami) slawy, pieniedzy i szacunku wsrod swych braci(kolejna analogiczna sytuacja), ponadto zupelnie jak ludzie gotowi sa do zdrady, intryg, morderst i przewrotow politycznych byleby tylko osiagnac swoj cel:p ja bym nie zaryzykowal stwierdzenia ze to ludzie sa dobrzy, bo zarowno orkowie jak i ludzie zachowujac sie tak samo w stosunku do swych przeciwnikow, wiecej te dwie rasy laczy niz dzieli, identycznie traktuja jencow wojennych, z wielkim fanatyzmem wykonuja polecenia swoich bogow no i przede wszystkim daza do calkowitej destrukcji swych najwiekszych rywali w wyscigu o tron myrtany:p pisze to po to by uswiadomic Ci ze wszyscy orkowie ktorych spotkales w grze sa wedlug mnie "dobrzy" gdyz kieruja sie swoimi prawami, dbajac przy tym o dobro swoje i ogolu, tak jak chociazby bzimienny;p

Pawel Najemnik z Farmy:
tarrok to jedyny ork który był wporzo dla ludzi.Niewiem czy przypadkiem jak się spytałeś orka w G1 to cię ostrzegł przed pełzaczami (ork  niewolnik przy młocarni)

Dingers:
Ja Uwielbiam Ur_Shaka Jest On Najlepszym Orkiem Ciul Ze W 2 Cie Zdradza Ale On Nam Pomagal Od Poczatku :D :D :D :D

Sierak2:
Jestem dokładnie takiego zdania jak CookiesMonster. Co więcej - lubię orków i żałuję, że nie można przejść gry po ich stronie i sprawić, by oni wygrali bitwę.

Drago12:
w świecie gothic niema ani jednego dobrego orka . orkowie to bezmyślne istoty stworzone do zabijania

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej