Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Jak myślicie czy są jeszcze dobrzy orkowie w świecie GOTHIC ???

(1/8) > >>

Bury Zenosław:
Moim zdaniem można zaliczyć tylko jednego orka - Tarroka (Zrobił nam ulu - mulu w zamian za małą przysługę) . Niby nasuwa się także Urshak lecz dowiedziałem się od kolegi, że prowadzi on oblężenie  stolicy (GOTHIC 3) . Być może mój kolega mnie oszukał. Jeśli ktoś posiada sprzeczne informacje prosze jak najszybciej umieścić je w wątku.

Robben:
Kolega cię poprostu zrobił w ch**a, bo w Gothicu 3 nawet niema UR-Shaka, niemówiąc już o tym, żeby prowadził oblężenie stolicy.

Bury Zenosław:
No nie wiem... Być może naprawdę urshaka niema w g3. No ale skąd mam to wiedzieć? Starzy nie pozwolą mi pograć g3 do póki nie będę miał 16+.

Dementor:
O ja cie, to Ciebie "kontrolują" rodzice? No cóż, to przejaw troski, ale żeby nawet w taką grę nie dac dziecku zagrać-to grzech!

Nie ma dobrych orków, w świecie gothic, oczywiście. W Morrowindzie, są ich setki. Tarrok pomógł nam, owszem, miło, ale postawił ultimatum-lek-Ulu-Mulu. Ur-Shak pomógł nam, bo wiedział, że zdołamy wypędzić wielkiego gach-Lug(no ÂŚniący poprostu :D), ponadto, po zabiciu ÂŚniącego on znowu jest "w łaskach" swych braci-czyli również zrobił to dla siebie. Hosh-Pak-no to dobry worek treningowy. Khan, czy Kan-nie znam go, bo w 3 nie grałem, ale znam zakończenia z neta i wiem, ze zostaje on potem nowym przywódcą okrów-królem. Chyba nie znajdziecie "dobrych"  orków na całym kontynencie

Airyx:
Sądzę podobnie jak Dementor - nie ma dobrych orków w Gothicu. Co do Ur-Shaka, to przecież w G2 jawnie stał się naszym wrogiem, zresztą po wykonaniu misji z nim związanej można go było zabić. Tarrok chciał lekarstwa, no ale jego jeszcze można zrozumieć (cierpiał, był sam w kopalni otoczony przez pełzacze), więc jedynie on zasługuje na miano ,,w miarę porządnego" orka. W G3 nie grałem, więc się o nim nie będę wypowiadał. A tak przy okazji, Dementor:

--- Cytuj ---Ur-Shak pomógł nam, bo wiedział, że zdołamy wypędzić wielkiego gach-Lug(no ÂŚniący poprostu )
--- Koniec cytatu ---
Gach-lug to po orkowemu pełzacz. ÂŚniący to Krushak. Taki mały szczegół. ;D

Bury Zenosław: Współczuję ci...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej