Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Człowiek, który zabił Ramireza
Shaol:
Hmm, dziwna sprawa, a mógłbyś po prostu wczytać wcześniejszy save? Myślę, że rozwiązało by to wszelkie problemy oczywiście pod warunkiem, że będzie robił wszystko po kolei, bez używania żadnych mapek itd. Możliwe też, że masz buga, czego ci nie życzę ;)
Mantos:
Kiedy znajdziesz ciało Ramireza, musisz wrócić do Nigal'a powiedzieć mu o twoim odkryciu. Potem musisz popytać ludzi i iść zabić Hassana. Może coś przeoczyłeś.
Ukulele:
Dzięki panowie za pomoc, ale wydaje mi się, że to niestety bug. Podczas gry instalowałem patcha 1.6 i nie grałem od początku tylko od save'a i to pewnie tego wina. Wszystko robie po kolei. Potem jak trzeba gadać z ludźmi to z Ismaelem gadam normalnie (skąd ma bryłkę rudy), a z tym kupcem obok Hamida (nie pamiętam imienia) jak pytam skąd ma rude to mi się dialog wyłącza, po prostu przestaje z nim rozmawiać i nie mogę do niego już zagadać no i nie ma żadnego wpisu i Nimbal nic mi nie mówi :/ trudno przeżyłem bez tego, zabiłem magów wody i Ishtar już skończyłem. Teraz ruszam z Geldern do Trelis. Pozdro :) Mam nadzieję, że jak zacznę od początku to wszystko będzie ok.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej