Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Człowiek, który zabił Ramireza
Bo:
Nie kumam tego zadania:
Ponoc muszę porozmawiac z Ismaelem potem odszukac Hassana, wrócic do Mora Sul i powiedziec o tym temu kolesiowi co stoi koło strażników Gonzalesa jakos na "N" się zaczunało jego imie.
Niestety nie mam żadnego dialogu na temat Hassana ani u niego ani u Ismaela...
Może ktoś wytłumaczyc ?
P.S. Próbowałem z nimi gadac przed i po zabiciu Hassana...
Lucas Paladin:
Pierwsze co musisz zrobić to przyjąć zadanie od Bandaro i jak dostaniesz się do pałacu Gonzalesa pogadać z Ningalem. Potem w ruinach Mora Sul znaleźć starego Mezira. On Ci pokaże, gdzie znajdziesz Ramireza. Potem wrócić do miasta i pogadać z Ningalem. Odnaleźć Hassana, pogadać z nim i zabić. Wrócić do miasta po nagrodę. Wszystko jasne?
Ukulele:
Ja też mam problem z tym zadaniem. Gdy odnajduje Hassana nie mogę z nim porozmawiać.. mogę tylko użyć kradzieży kieszonkowej... Wcześniej zrobiłem wszystko po kolei, zadanie od Bernardo, Mezir mnie zaprowadził do Ramireza, poszedłem z powrotem do Bernardo, a potem po to zdanie do Nimbula. Dodam iż nie szukałem Hassana tylko użyłem interaktywnej mapy do Gothica 3 :) czy to jest błąd i dlatego nie mogę wykonać zdania???
Shaol:
A po co masz z nim rozmawiać? Po prostu go zabij ; )
Ukulele:
No ok jak go zabijam Do się wyświetla że ukończyłem 2 zadania pt. "Złodzieje rudy" i "Hassan", a jak wracam do Nimbula to nie ma żadnej opcji dialogu i nie mogę ukończyć questa "Człowiek, który zabił Ramireza", że o nagrodzie nie wspomnę bo powinienem dostać reputacje u Asasynów +15, a tu nic :/ Czy mam jakiegoś buga czy przed pójściem do Hassana muszę z kimś porozmawiać, coś przeczytać itp. ??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej