Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Amulet Siły
Laress:
Amulet najlepiej kup sobie u Engrona :) o ile wcześniej zdobyłeś dla niego 3 tabliczki .
poźniej pojdz za nim do jego chaty i w tedy sprzeda ci amulet Oczywiście jeśli masz kase
Co do buga , gdyby nie on w życiu bym nie przeszedł gothica NK niestety pochszanili z tymi umiejętnościami ! W G2 była katorga zdobywać mane jako mag . A w G2 Nk po prostu się nie dało grać magiem ognia ! Na szczęście w G3 to poprawili :)
5 punktów umiejętności - 20 many :) boskoo i jeszcze mana sama sie ładuje !
Arthas:
Dziwię się, że wśród swoich wypowiedzi nie wymieniliście innych miejsc położenia amuletu siły. Pierwsze miejsce to kufer w kanałach, w gildii złodziei. Chodzi mi o skrzynię, o której Jesper(to on ma klucz do tego pomieszczenia) wspomina, iż zamek do niej został stworzony przez mistrza zamków czy coś takiego. Mniejsza z tym, ważne, że ów artefakt się tam znajduje. Drugim miejscem są bagna w Górniczej Dolinie(IV Rozdział), jednak nie wiem dokładnie, gdzie znajduje się amulet.
Jodelko:
W gd to ten artefakt jest pod drzewem (ofc na bagnie) w jednym z zakatków tzn gdzie sa skały i dalej nie pójdziemy. I mozna go mieć od 2 rozdziału (ja mialem :P) tlyko tzreba mieć pica xD. A w tej skrzyni amulet dostepny jest od 3 rozdziału.
PS: Ludzie on pytał o G2 wiec po ***j piszecie o NK? To nie ten temat nie ten czas ;] ;d.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej