Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Amulet Siły

(1/2) > >>

Nordale:
gdzie mogę kupic lub znaleśc amulet sily ?? Szukalem w Khorinis to nieznalazlem kupca który sprzedaje ów przedmiot. Moze zle szukałem ??  

Arkhan:
Ja również na niego nienatknąłem się, ale na pierścienie siły to owszem. Jeden znajdziesz nad jaskinią w której jest ork i wilk [niedaleko południowej bramy]. Polecam zainstalowanie NK, Engron będzie takowy amulet posiadał. A szukałeś w Górniczej Dolinie? ;]

Nordale:
mam NK ale narazie przechodze normalnego gothic II bo NK jest nieco trudniejsza od zwyklego gothica :(, a pozatym slyszalem od kolegi ze jest bug zwiazany z amuletem (pierscieniem?) sily, ze jakos tam sie zaklada, a po zdjeciu sily nie odejmuje, a kolejne zalozenie dodaje sile, i w ten sposob mowil ze zdobyl ok. 13000 sily :D wiec wszystko kladl na jednego hita xD

Arkhan:

--- Cytat: KwaseK ---mam NK ale narazie przechodze normalnego gothic II bo NK jest nieco trudniejsza od zwyklego gothica :(, a pozatym slyszalem od kolegi ze jest bug zwiazany z amuletem (pierscieniem?) sily, ze jakos tam sie zaklada, a po zdjeciu sily nie odejmuje, a kolejne zalozenie dodaje sile, i w ten sposob mowil ze zdobyl ok. 13000 sily :D wiec wszystko kladl na jednego hita xD

--- Koniec cytatu ---

Tak, ale nie zawsze to działa. Musisz podczas gry wciśnąć C i później wpisać marvin. Teraz, po założeniu i zdjęciu jakiegoś amuletu co dodaje do statystyk pkt, one zostają na stałe dołożone. Aczkolwiek to nie działa u każdego, a poza tym, to nie fair i nie przystoi na fana Gothic'a  

Z wyrazami szacunku...

Nordale:
heh wiem ale to tylko tak dla jaj :P, a poza tym znudziło mi się granie na kodach bo to psuje zabawne

@offtopic : dlaczego u mnie forum jest cale białe i w ogóle emoty nie działają ??
w ogóle u mnie nie ma szaty graficznej :/, dlaczego ?

Poprawiłem błędy. [Arthas]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej