Autor Wątek: Górnicza dolina.  (Przeczytany 1736 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xanatos

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
  • Lubie cole :) Gram w Gothica :D
Górnicza dolina.
« dnia: 21 Czerwiec 2008, 08:00:06 »
Witam. Jestem nowy na tym forum (co widać), ale nie o to chodzi. Jestem w II rozdziale w GD, ale nie wiem jak mam dojść do grup paladynów i kopaczy. Wiem gdzie znajduje się Diego i Marcus, a także co trzeba zabić by nam podano informacje o ostatnim składzie rudy. Wiem to, ponieważ kiedyś grałem z kodami, ale teraz "nawróciłem się" :), i już z nimi nie gram.
P.S. Nie wiecie gdzie w GD w II rozdziale można kupić miksturki szybkości i zwoje przemiany? Bo nie mam już żadnych, a bez tych przedmiotów sprawa się komplikuje.

Pozdrawiam
                               Xanatos

Offline Doman

• Myśliwy
  • Reputacja: 0
Odp: Górnicza dolina.
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Czerwiec 2008, 08:11:59 »
Z Marcusem normalnie gadasz i on Ci mówi ile rudy, oczywiście musisz najpierw dostać tą misje od Garonda, to samo z Diego (wystarczy pogadać). Na mapie którą dostałeś od Garonda jest zaznaczona kopalnia, jest to ten dolny lewy krzyżyk i tam jest Fajeth, aby dostać od niego info o rudzie to on Ci zleca zadanie, aby coś zrobić z zębaczami, masz dwa wybory, albo zabijasz wszystkie zębacze w okolicy, albo gadasz z Bilgotem, a on Ci powie gdzie jest przywódca stada (bez zagadania Bilgota nie będzie go tam), zabijasz przywódcę, zabierasz jego pazury (zadanie dla Lariusa) i Fajeth mówi Ci o rudzie, jeśli wybrałeś 2 opcję to idziesz do Bilgota i wybierasz opcję "dotrzymaj obietnicy", jednak nie zaprowadzasz go tylko teleportujesz się do zamku i mówisz o wszystkim Garondowi, ten daje Ci list do Lorda Hagena, teleportujesz się na przełęcz i tam spotykasz Bilgota, on Cię zagaduje i dostajesz exp. Mikstury szybkości można dostać u Lariusa i u Zurisa w Khorins.
« Ostatnia zmiana: 21 Czerwiec 2008, 08:14:11 wysłana przez Lord Kamil »

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 21 Czerwiec 2008, 08:11:59 »

Respev

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Czerwiec 2008, 08:18:24 »
Nowy = "nie chce mi się szukać, poszukajcie za mnie"?

http://www.gothic.gram.pl/galeria/albums/userpics/10001/dolina.jpg

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #2 dnia: 21 Czerwiec 2008, 08:18:24 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18