Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Bitwa o klasztor-oczami Pyrokara

<< < (4/6) > >>

Rysownik:

--- Cytat: Pan Mroku w 20 Czerwiec 2008, 17:23:57 ---[...] Większość ludzi miała l.p.l.s, ale byli też inni.
--- Koniec cytatu ---
Co to jest?

--- Cytat: Pan Mroku w 20 Czerwiec 2008, 17:23:57 ----Strzelać gnidy!
--- Koniec cytatu ---
Do kogo to było? Kto to powiedział? Bo jeśli Pyrokar do łuczników i kuszników to mi nie pasuje takie zachowanie dla Maga Ognia.

--- Cytat: Pan Mroku w 20 Czerwiec 2008, 17:23:57 ---(w tym eee gdzie Pedro też są mury i brama)
--- Koniec cytatu ---
Dziedziniec. Pisz dziedziniec.

--- Cytat: Pan Mroku w 20 Czerwiec 2008, 17:23:57 ---Okazało się że Bennet ich kowal dał im trochę magicznych mieczy,  po czym go zastrzelili.
--- Koniec cytatu ---
Najemnicy zastrzelili swojego kowala? Tak wynika ze zdania. Jeśli chodziło ci o orków powinno być:
"[...]po czym zastrzelili go orkowie".

Ta część była trochę lepsza. dałbym 4/5 (podstawowe 3/5 + 1/5 za fabułę) Ale za błędy... 2,5/5.

Pan Mroku:
Zapowiedz trzeciej czesci:):
Smok
Paru przyjaciol beziego
Ucieczki
Bitwy
Zwiedzanie innych krain

A rysownik:
lekka zbroja lowcy smokow
to powiedzial lee przeciez to on ciagle mowil ,,strzelac,, ,,czekac,, itd.
po czym go zastrzelili hmm myslalem ze bedzie jasne skoro mowil lee ze jak jechali zaczeli orkowie do nich strzelac

Doman:
Pan mroku - tak trudno jest napisać "ł" to jest łowca smoków, to samo jest ze słowem "żolnierze" jak to napisałeś

Pan Mroku:
Yhm yhm
Przepraszam!
W poprzedniej czesci pisalem ta dluzsza wersje ale ktos wspomnial o tym skrocie i na innym forum to samo
Pozatym jak tam pisalo co mieli na sobie to dla uwaznych czytaczy bylo oczywiste

Rohgard:
Ja powiem krótko. Daj sobie człowieku spokój i nie umieszczaj opowiadań, jeśli nie znasz podstawowych zasad gramatyki. Nawet idiota, kiedy pisze opowiadanie do publikacji nie pisze "żolnieze" tylko "żołnierze". Moje zdanie jest takie. Poczytaj o zasadach ortografii, interpunkcji, składania zdań i w ogóle o języku polskim. Za dwa tygodnie daj próbkę tego co potrafisz i wtedy to ocenię.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej