Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Najlepsza sygnaturka III - głosowanie

<< < (2/4) > >>

Isentor:
Konkurs na najlepszy avatar odbył się około półtora miesiąca temu.

Eregrin:
A ja skomentuje wszystkie sygnaturki:

IsentoR - No cóż, jak to na admina przystało - linki, do najważniejszych rzeczy. Ale myślę, że nie o to tutaj chodzi. Chodzi konkretnie, o ten tekst. Tak więc, pierwsza myśl, podoba mi się w takim średnim stopniu. Druga myśl: Bardzo mi się podoba, trzecia myśl: Jest śmieszna, lecz mówi prawdę :)
Ocena sygnaturki: 4/10

Boba Fett - Fajna sygnaturka. Widać, że robiona była własnoręcznie. Lecz dziwi mnie, ten rycerzyk w zardzewiałej zbroi. Wiem, ze ma on odzwierciedlać avtar, lecz myślę, że bardziej powinna btyć pokazana jego głowa, a nie jego klatka piersiowa. No chyba, ze chciał przyjąć coś na klatę ;]
Ocena sygnaturki:: 6/10

Don Corleone - bardzo fajny obrazek. Jest taki 'mroczny', co doskonale odzwierciedla nick :) A co do tekstu: Nie wiem, o co w nim chodzi :P
Ocena sygnaturki:: 5/10

Zhai - Też fajna, widać, że wykonany samodzielnie był obrazek. Podoba mi sie, aczkolwiek mógłby by  być lepszy :) A co do myśli, to bardzo mi sie podobają i mówią prawdę.
Ocena sygnaturki: 7/10

Ja: - Było by głupio, gdybym oceniał samego siebie, tak wiec to, pozostawiam wam ;)

momo - Nie podoba mi się ten obrazek. Bowiem dlatego, ze ja lubię mało kolorowe rzeczy [nekromancja rulezz]. Ale, coś to ma jednak do przekazania ;). Troszkę sie nad tym jednak, napracowałeś. Twój wysiłek, podwyższa Ci moja ocenę o 2 pkt :)

Grison - To właśnie na niego oddałem głos. Sygnaturka, jest normalnie świetna. Doskonale przekazująca, do czego doprowadza przemoc :)
Ocena sygnaturki: 9/10

Canis - Fajna sygnaturka ;] Obrazek ten, jest taki mroczny, tylko, że wesoły :) Szkielecik, grajacy na skrzypeczkach, oświetlony światełkiem, wpadającym przez dziurę do tej... eee... 'jaskini'. :D
Ocena sygnaturki: 7/10

Elrond - Nie podoba mi sie, o co chodzi w tych oczach?
Ocena sygnaturki: 3/10

Tytan302 - Też mi się nie podoba... Jak widzę jakiś obrazek, z tej bajeczki, to normalnie...

Dixonex - No, co prawda, to wykonana samodzielnie, ale niezbyt mio sie podoba, przez tą czerwień. Przedstawia to jakiegoś mutanta? :-]

MeGiddo - Co to ma być? Nie no, nie podoba mi się :-| Przedstawia to jakiegoś pakistańczyka? [sarkazm]

Elrath - Zbyt 'crazy' jest ten obrazek... Tak, mam dziwny gust...
Ocena sygnaturki:: 3/10

Elrond Ñoldor:
Ja oddałem głos na sygnę Canisa ;pp
Nie dlatego że sie odwdzięczam, tylko dlatego że jest zajefajna. Szkielet grający na skrzypcach, a wszystko skomponowane w takim mrocznym klimacie, no bo gdzie mógłby być indziej szkielet? xD Przejżysta, nie nabadźgana jakimiś fikuśnymi duperelami które ciesz oko przez pierwsze parę sekund, a później się nudzą. I nie posiada jakiś dennych cytatów (Glorfinder czy jakoś tak miał/ma fajniutkie ;]). Aha, pasuje to ciemnego wyglądu forum.

--- Cytuj ---Elrond - Nie podoba mi sie, o co chodzi w tych oczach?
--- Koniec cytatu ---

Jeśli Ci się nie podoba to po co te 3? I po co ma coś w ogóle chodzić ;f? MeGiddo dobrze ujął... (patrz niżej)

Grison:
Ja się wahałem pomiędzy "migającymi migadłami" Lorda Arthasa, a kolorowym czymś przypominającym   cygańskie szmatki zaprezentowane przez mom'a. Momasek (raczej) na pewno zrobił swoją sygnaturkę własnoręcznie toteż mój głos powędruje na jego konto. Fajnie łączenie kolorów (rzadko widzę coś wielokolorowego w sygnach), a to tego te "szekszowne" oczęta. Głos dla momcia chociaż "migąjace migadła" też są spoko.     

Rakbar Nasard:

--- Cytuj ---MeGiddo - Co to ma być? Nie no, nie podoba mi się :-| Przedstawia to jakiegoś pakistańczyka?
--- Koniec cytatu ---

Ej Arthas ty pomyliłeś tematy. To raczej do "Humor" się nadaje, ponieważ jak pierwszy raz przeczytałem to padłem xD. Jak to ktoś powiedział: ''Inteligentniejszy Kerth"

Mój głos powędrował w stronę Grisonka. Musze przyznać, że jako jedyna sygna na forum j*bała mi w oczy tak bardzo, że nie mogłem nie zwracać na niej uwagi. Czarno-biała - bardzo to cenie, energiczna i pomysłowo wykonana.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej