Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Najlepsza sygnaturka III - głosowanie
Arkhan:
A ja zagłosowałem na tego onaniste powyżej. Jego Pakistańczyk (sic!) emanuje okrutną energią pozytywnego rasty. Poza tym kolorystycznie - podoba mi się.
Gyngysz:
Głosuję na sygne MeGiddo... czemu? Po prostu podoba mi się. Pakistańczyk (xD) na siwym tle... fajne. Jeśli mógłbym oddać 2 głosy, drugi powędrowałby do Elratha i jego "crazy" sygny :D. Po prostu podoba mi się graficznie, a tego kolesia i te "ognie" miałem kiedyś na tapecie... z obliviona to jest bodajże.
Robben:
Oddałem swój głos na Elratha, bo jego sygnaturka jest taka efektowna :-[ i najbardziej mi się podoba ze wszystkich.
Mantos:
Taa, Arthas skromny jak zawsze, ciekawe co jest większe jego ego czy kula ziemska. O jego sygnaturce nawet się nie wypowiem, nie ma żadnego znaczenia, tylko pięcioletnie dziecko coś takiego wstawia na sygnaturkę. Jest najgorsza ze wszystkich, które biorą udział w konkursie.
--- Cytuj ---''Inteligentniejszy Kerth"
--- Koniec cytatu ---
Nie taki znowu inteligentniejszy
Sygnatura Girsona podoba mi się jednak patrząc na nią 5974 raz, wydaje mi się przeciętna. Miałem kłopot którą sygnaturkę wybrać: momo czy Elronda. Jednak wybrałem sygnę Elrondzika ;P Czemu? Bo te oczka mnie zrzekły.
Dee'mon:
Ja zagłosowałem na sygnaturę MeGidda, dlatego że ten "Pakistańczyk" a dokładniej Jamajczyk to Damian Marley, którego bardzo lubię słuchać. Zastanawiałem się nad sygnaturami Grisona i momo, ale pierwsza jest dla mnie zbyt brutalna a druga zbyt tajemnicza.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej