Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Czarne Słońce

(1/2) > >>

Patty:
Bardzo przepraszam, ale to, co tu było, znajdzie się na dole. Niestety, musiało zostać poprawione.

Doman:
Ok, a więc nie znalazłem żadnego błędu, a opowiadanie specjalnie mnie nie zaciekawiło, nie mój typ (ja lubię jak jest jakaś akcja), ale jestem pewien że moją panią od polskiego by zaciekawiło :]
Ocena: 8/10

Airyx:
Mnie również zaciekawiło to opowiadanie, a drobne błędy i potknięcia znalazłyby się, gdyby się uważnie przyjrzeć. Kilka wyłapałem, ale treść była bardzo wciagająca, slatego nawet nie mam zamiaru ich wypisywać, gdyż nie psują one tak bardzo efektu końcowego. W przeciwieństwie do Lorda Kamila potrafię docenić opowiadanie bez wartkiej akcji, choć także lubię, kiedy coś się dzieje. Chętnie przeczytam ciąg dalszy, jeżeli go tu zamieścisz,a za prolog daję 9-/10 (obniżone za parę potknięć w tekście). Pozdrawiam! :-X

Patty:
Jak wyżej. Jest an dole.

Doman:
Naprawdę bardzo fajne, nie znalazłem żadnego błędu ortograficznego, a czyta się płynnie, jedyne co mnie wybiło z rytmu to stwierdzenie "dobra, idźmy" ja bym tam napisał "dobra, chodźmy", ale to się nie kwalifikuje na błąd. Ocena to bez wahania 10/10, mam nadzieję że w następnej części będzie trochę więcej akcji. Co do tytułu to może "historia Dante i Kanae" ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej