Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Mag Wody

<< < (2/2)

Doman:
Będzie to możliwe, bo koczownicy nie mają miast i nie da się niczego co jest ich wyzwolić, więc nawet jak zabijesz wszystkich koczowników, to magowie wody nie będą na ciebie obrażeni (chyba że zabijesz koczownika przy magu). A w gothicu nie można się przyłączyć do żadnej gildii więc możesz se robić co chcesz i i tak magowie wody będą z tobą.

--- Cytat: Foltest w 16 Czerwiec 2008, 11:15:52 ---Raczej nie, albo jesteś z asasynami, albo z koczownikami, wybierając to drugie możesz mieć te szaty.

--- Koniec cytatu ---

Nie musisz być po niczyjej stronie, bo możesz zabijać koczowników i magów, a jednocześnie wyzwalać miasta asasynów, a będąc asasynem możesz nosić dowolne szaty, bo w gothicu 3 nie możesz się przyłączyć do żadnej gildii, możesz tylko nosić stroje jakiejś gildii.

Angarix:
dobra jestes po stronie asssynow ale nie zabiles magow wody. dobra tyle ze jak masz juz 75% reputacjiu assasynow to znaczy ze pozabijales tych koczownikow ktorzy byi potrzebi magom wody. tak czy siak nie da wie miec 75% reputacji i jednoczesnie przechodzic gry sciezka Adanosa.

Bo:

--- Cytat: Angarix w 16 Czerwiec 2008, 16:49:17 --- tak czy siak nie da wie miec 75% reputacji i jednoczesnie przechodzic gry sciezka Adanosa.

--- Koniec cytatu ---
Niby czemu?...
Magowie Wody dają tylko zadania związane z odnalezieniem artefaktów Adanosa, nie potrzebni im są raczej Koczownicy (jeśli się mylę, podaj przykład). Nie wiem dlaczego miałbym nie móc grac po stronie Adanosa, skoro tylko potrzebne jest mi stopienie artefaktów Adanosa (zadanie, które zleca mi Xardas). Na co tu Koczownicy - nie wiem. Jak wiesz, to podziel się tą wiedzą.

Gunses:
Z tego co dobrze wiem zabicie wszytskich Magów Wody dej równo 25% reputacji. Jeśli można nabić u Asasynów równą 100% reputacji, to jeśli nie zabijemy magów to zostaje nam 75%. Ja jednak ich zabije i przywołam konsolą.

Patty:
Raczej nie można mieć tyle, co Gunses podał. Ja za drugim razem przechodziłem Varant z poradnikiem, żeby nic nie ominąć. Po zabiciu magów i wykonaniu wszystkich możliwych zadań na reputację miałem równo 75%. Potem miałem więcej, ale wykonywałem zadania dla łowców niewolników w Krainach Centralnych.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej