Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Mag Wody

(1/2) > >>

Bo:
Jeszcze zapomniałem zapytac:
Załóżmy, że chce miec 75% repy u asasynów; załóżmy że wykonam ich wszystkie questy tak, by nie musiec zabijac magów wody.
Wychodząc z tego załóżenia mam pytanie:
Czy będzie nadal możliwe przyłączenie się do magów wody - tj. kupienie szaty wody i nauczenia się umiejętności "mag wody" oraz granie po stronie Adanosa ?
Jeżeli nie jest to możliwe, proszę o uzzsadnienie, dlaczego.

Patty:
Raczej nie można zostać asasynem (być po ich stronie). Zadań jest za mało. Albo magowie, albo ta druga strona. Musisz wybrać która ścieżka. Musiałbyś wybić magów, aby mieć 75% reputacji u asasynów. I na odwrót. Musisz zniszczyć miasta, aby być za pan brat z koczownikami.
Cóż, próbowałem, ale nie znalazłem wystarczającej ilości zadań.

Bo:

--- Cytat: Dexter666 w 15 Czerwiec 2008, 15:54:00 ---Raczej nie można zostać asasynem (być po ich stronie). Zadań jest za mało. Albo magowie, albo ta druga strona. Musisz wybrać która ścieżka. Musiałbyś wybić magów, aby mieć 75% reputacji u asasynów. I na odwrót. Musisz zniszczyć miasta, aby być za pan brat z koczownikami.

--- Koniec cytatu ---
Możliwe, pytam jednak, bo ktoś tu (na tym forum) pisał, że jest możliwe nabic 75% repy bez zabijania magów (nawet był gotów wysłac zapis gry z takim stanem gry). Pomyślałem że byłoby to możliwe gdyby nie wybic magów, bo oni mogą mnie nauczyc swych umiejętności bez żadnych wcześniejszych zadan (za wyjatkiem zaklecia eksplozja lodu), a koczownicy nie są do tego potrzebni. Pozostaje jeszcze kwestia czy po rozwaleniu większej liczny koczowników, magowie nie będą mnie atakowac, ale to już sobie sprawdzę. No nic, najwyżej sam się przekonam, czy da sie obyc bez mordowania magów.

Dementor:
A spróbuj zabić magów a potem przywołać ich konsolą.

Foltest:
Raczej nie, albo jesteś z asasynami, albo z koczownikami, wybierając to drugie możesz mieć te szaty.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej