Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Bogowie

<< < (3/9) > >>

Pawel Najemnik z Farmy:
Droga Adanosa ponieważ jest tam mój ulubiony mag (oprócz Miltena).
Zawsze Xardas!!

Lucas Paladin:
Obrałem ścieżkę wszystkich bogów, ale najbardziej spodobała mi się Beliara. Ta tzw. "Totalna eksterminacja" bardzo przypadła mi do gustu - po prostu ciekawy motyw zemsty Beliara na jego poddanych za niewierność.

Ainur:
Ja wybrałem Innosa ponieważ ten bóg jest sprawiedliwy,mądry i go lubię. Innos ma też potężne czary takie jak:deszcz ognia,deszcz meteorytów oraz dobrą i starą kulę ognia. Gothica też przeszedłem ścieżką Adanosa,która była bardzo ciekawa i tajemnicza,ale nie przeszedłem jeszcze ścieżką Beliara,która nie jest jakoś dla mnie i do tego nie jestem po stronie tego boga.

gumbas18:
Ja wybieram drogę Innosa ponieważ jestem za buntownikami a buntownicy wierzą w Innosa a poza tym Innos ma lepsze czary chciał ze Innos jest szłaby w trzeciej części Gothic a Beliar silniejszy to i tak wolę wybrać Innosa bo on jest bogiem sprawiedliwości. Beliara bym nie wybrał ponieważ wierzą w niego orkowie i asasyni a ja ich nie lubię. Na początku gry wybrałem Innosa i myślę że to był dobry wybór.

Oktawian August:
Ja przeszedłem grę wszystkimi ÂŚcieszkami ale najbardziej podobała mi się droga Innosa.Dlatego że Innos jest moim ulubionym Bogiem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej