Tereny Valfden > Dział Wypraw

Na Igrzyska

<< < (3/27) > >>

Foltest:
- Wreszcie mam już dosyć tego statku - Foltest odezwał się po raz pierwszy od dłuższego czasu.

Obrazek:

Sado:
Dracon spojrzał na Foltesta i uśmiechnął się smętnie słysząc jego słowa.
- Czy będziemy mogli może... porozmawiać z przedstawicielami innych ras? Chciałbym porozmawiać z Meanebem.

Isentor:
- Nie jestem pewny kto tak naprawdę przybędzie. Mnie interesuje tylko Meaneb. Sado spotkamy się wszyscy razem on i ja wraz ze swymi ludźmi.

//Dobiliśmy do portowego miasta Niniom. Załoga uzupełnia zapasy żywności. Odpływamy wieczorem. Mamy więc czas na zwiedzenie miasta.

Grison:
Grison siedząc na ławce obok dziwnego drzewa obserwował krzątających sie Taurenów. Szamani rozmawiali z jaszuroczłekami oraz z nielicznymi ludźmi.
- Cholera... spisy, dokumentacje. Ci Taureni w ogóle nie przypominają mi wojowników tylko jakichś uczonych- mówił sam do siebie Drakon. Powinni sie zwać Informacjanie- dodał po chwili śmiejąc się. Zaraz po tym udał sie na dalsze zwiedzanie po czym wrócił na statek.

Gunses:
Gunses, który całą drogę do Ilusmiru przebył w samotności, wstał z ławki i podszedł do barierki statku. Ujrzał dość duże miasteczko. Różnorodność ras, port, krzątający się ludzie. To wszytko przypominało mu jego dawny dom - Ombros. Przechodząc koło Grega zaczepił go i skinąwszy głową na Taurenów powiedział - Widać, że ktoś się tu znakomicie bawi - po czym zaśmiał się...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej