Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Gust muzyczny

<< < (5/10) > >>

Hagen1995:
Ja to lubię Pop,HipHop i takie fajne z filmów i gier :D

Szarleǰ:
Jeśli chodzi o mnie to głównie gustuje w muzyce rock, dokładniej to alternative rock, indie rock, funk rock, grunge rock, troche reggae czasem zapuszczam się zbyt daleko i słucham trochę metalu, ale to jak jestem bardzo zaspany i nei wiem co słucham :P. Tak na poważnie to do metalu nic nei mam, chociaż raczej takiej muzyki nie słucham, nie wpada mi w łucho ten mjuzik. Ogólnie każdą muzykę szanuję i raczej każdej mogę posłuchać, oprócz disco polo bo to mnie dobija. Jeśli chodzi o zespoły jakich słucham, to będą to RHCP (trochę solówek Johna Frusciante, tak napisze, żeby od Grisonka nei być gorszy :) ), Foo Fighters, Soundgarden, Audioslave, Nirvana, Radiohead, SoaD, Pearl Jam, Deep Purple, U2, bywa że i trochę KoRnu posłucham, to samo z The Beatles (siostra zaczęła ich słuchać i nawet fajnie grają jak na tamte czasy, a 3/4 z ich utworów nie miałem pojęcia że są ich, także na prawdę miłym byli dla mnie zaskoczeniem), jeśli o reggae chodzi, o którym wcześniej wspomniałem, to lubię posłuchać polskiego zespołu Indios Bravos, na prawdę polecam bo grają świetną muzykę, czasem włączę sobie Acid drinkers czy Rootwater, ale to na prawdę sporadycznie, za ostro dla mnie grają :].

--- Cytuj ---Ja to lubię Pop,HipHop i takie fajne z filmów i gier
--- Koniec cytatu ---
To żeś się chłopaku rozpisał, przepracowałeś się, palców nie nadwyrężyłeś? Tyle stukania w klawiaturę, jak ci się chciało. Takie to długie że pewnie nikt nie przeczyta nawet do połowy, bez sensu są takie długie posty :/.

--- Cytuj ---Nie wiem, potrzebujecie lepszego klimatu do popełnienia samobójstwa?
--- Koniec cytatu ---
Jak się trafi jakieś emo...

--- Cytuj ---"Groaaarrr, kaka buka, aaaaaa!!!!! No naprawdę orator z tego Nergala
--- Koniec cytatu ---
Lol :).

PS: Ja też lubie takie fajne z filmów i gier.

Doman:
Ja uwielbiam heavy metal i rocka. Nie przeżyje jednego dnia, jeśli nie posłucham sobie ostrego metalu, albo spokojnego rocka. Z metalów nie lubię tylko black metalu - nie lubię kiedy śpiewają takim głosem, jakby wymiotowali jednocześnie. Nie cierpię hip-hopa i rapu. Jak to słyszę to jedyne o czym myślę to "jakby się stąd oddalić", po prostu głowa mnie od tego boli.

Pozdrawiam

Anmariuss:
Rock, Hard Rock, (i inne jego rodzaje), Metal, Heavymetal, Thrash Metal, Death Metal (czasem) Reggea, Blues, Jazz, Bluegrass

Metallica (1 miejsce) a inni, The Blues Brothers, Ugly Kid Joe, B.B King, Zakk Wylde, Lynyrd Skynyrd, Iron Maiden, Iron Horse, Guns N' Roses, Joe Satriani, Tenacious D, AC/DC, Pearl Jam, Faith no more, Happypill, Ryan Roxie, Eric Clapton, Jimi Hendrix, Megadeth, Judas Priest, Alice Cooper, Ray Charles.

Kocham tę muzykę, którą wymieniłem. Aczkolwiek, lubię sobie czasem posłuchać WWO : ).

Tiw:
No to ja powiem, że mój gust ewoluował. Wcześniej uważałem, się za jedynego true-listenera bo słuchałem PFK'i, K44 i Ostrego. Moje horyzonty dotyczące muzyki poszerzyły się, słucham wiele reggae, ostatnio głównie polskiego (m.in.Eastwest Rockers, Ushat Sound System) ale nie stronie od zagranicznego (Marleyowie, Wailersowie, Gentleman, Burning Spear i wielu, wielu innych), równie wiele rapu, ale już nie tak jak kiedyś, z polskich od ostatniego miesiąca słuchałem tylko Fisza, z czasów gdy jeszcze tworzył rap, jednak zdecydowanie więcej słuchałem Looptroop Rockers, samego Promoe i Looptroopa, troche The Roots. Jednak wracając do Fisza, to dzięki niemu zainteresowałem się muzyką alternatywną i troszeczke rockie, troszeczke bo na razie odsłuchałem jedną jedyną płyte Sex Pistols, która swoją drogą wywarła na mnie dość pozytywne wrażenie. Z alternatywnej to odsłuchałem chyba wszystkich projektów z udziałem Fisza, a przynajmniej większości, no i spodobała mi się twórczość Wojciecha Waglewskiego z zespołu Voo Voo. No i jeszcze jest jazz, którego lubie sobie posłuchać dla odprężenia, stąd to Frank Sinatra, Luis Armstrong, czasem Redman. Generalnie to słucham wszystkiego co mi w łapska wpadnie (no może prawie) i kieruje się zasadą "I to, co warto, choć raz rzuć uchem na to" a to czy dany utwór/płyta się spodoba to już inna sprawa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej