Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
GOTHIC A 3D ANALYZER
kaka6mom:
JAKIS/JAKIÂŚ SZALONY NIEMIEC URUCHOMIL/URUCHOMIÂŁ GOTHIC 3 NA PENTIUM 3!!!!!!
DOWOD/DOWĂD: http://www.youtube.com/watch?v=ORUP0xDm2rs
ZALOZYLEM/ZAÂŁOÂŻYÂŁEM SIE/SIĂ ze uruchomie/uruchomię mojemu koledze Gothic 3 na podobnych wymaganich/wymaganiach ale nie wiem jakie opcje trzeba zaznaczyc/zaznaczyć w 3d analyzer wie ktos/ktoś????
Na przyszłość nie pisz dużymi literami, gdyż w internecie jest to odbierane jako krzyk Błędy ortograficzne - DODO
Isentor:
Wystarczy dobrze oszukać grę...
Jednak ten filmik nie wydaje mi się do końca prawdziwy po pierwsze nie widziałem konfiguracji komputera a następnie odpalenia gry z systemu, filmik można nagrać na innym lepszym sprzęcie; po drugie mnie przy moim kompie: procek 2,2GHz 256 mb ram i karcie geforce fx 5200 gra na podobnych detalach muli praktycznie identycznie; po trzecie u mojego kumpla na kompie: procek 1 GHz 768 mb ram karcie geforce fx 5200 gra zawiesza się przy wczytywaniu nowego obszaru ponieważ procek nie wytrzymuje obciążenia. Ba nawet przy zaniżonych ustawieniach na moim sprzęcie gra muli na otwartym terenie więc nie wiem jakim cudem u niego to działa i nie wyłącza się. Coś mi to pachnie mistyfikacją...
kaka6mom:
a jak mozna gre oszukac by poszła......???
bylem na ruskim forum o gothic 3 i gosciu co mial kopma 1200 mhz i gefroce 2 mx 256 pamieci ram uruchomil dzieki 3d analyzer gre !!!!! i wygladala podobnie do gothic 1 !!!!!!
ale nie podal ustawien w 3d analyzer i wie ktos co trzeba zaznaczyc?
Grison:
Ludzie a co to jest wogole/w ogóle 3d analyser bo ja jestem takim laikiem, ze/że aż strach mowić/mówić. Mam komp AMD Athlona 2500 "podciągniętego" do 3200 256 mb ram i Radeona 9200 128 mega. Gothic 3 bedzie/będzie mi chodził średnio czy całkiem do bani????
Po pierwsze ortografia a po drugie post nie na temat. Jeżeli chcesz się zapytać czy gra Ci pójdzie to zapraszam do tematu w którym się o tym rozmawia - DODO
kaka6mom:
3D Analzyer to taki program, który emuluje pixel shadery :>
Co wie ktoś jakie opcje zaznaczyć ??
Ortografia - DODO
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej