Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Zaginieni Ludzie
FRUTA:
Mam problem, zaczął on się kiedy chciałem naprawić oko innosa, nie mogłem znaleźć zastępcy dla Vatrasa, już wiem że trzeba zrobić dodatek, i tu problem, mam pierścień od Laresa, zabiłem Dextera, gadałem ze Skipem, Czeladnik wrócił do mistrza (ten zakochany w Luci). Gadam z Vatrasem i mówi mi, że da mi list do Saturasa, jak będę jednym z nich(tu jest chyba pierwszy bug, ile razy będę wypytywał Vatrasa o magów wody tyle razy jest wpisywany do dziennika), jak idę do Laresa żeby mnie przyjął to nie ma możliwości takiej rozmowy (mam tylko takie: zaginieni ludzie/co słychać/naucz mnie czegoś). dodam jeszcze że jestem Paladynem, bennet mi naprawił oko, i zlamiłem sprawę z Frenando, bo oddałem mu pierścień,(i nie wiem czy da się go wydać?)
Z góry dzięki za odpowiedz!
skotar:
A jesteś w wodnym kręgu ?
Foltest:
Ornamenty znalazłeś ?? Po tym zostajesz chyba członkiem wodnego kręgu.
Gorion:
--- Cytuj ---A jesteś w wodnym kręgu ?
--- Koniec cytatu ---
OMG, FRUTA pyta się jak nim zostać.
--- Cytuj ---Ornamenty znalazłeś ? Po tym zostajesz chyba członkiem wodnego kręgu.
--- Koniec cytatu ---
To jest potrzebne do otwarcia portalu.
--- Cytuj ---dodam jeszcze że jestem Paladynem, bennet mi naprawił oko, i zlamiłem sprawę z Frenando, bo oddałem mu pierścień,(i nie wiem czy da się go wydać?)
--- Koniec cytatu ---
W sprawie wydania Fernanda musisz zgłosić się do Martina.
@Topic
Musisz zabić Dextera, przeczytać jego notatkę i oddać ją Vatrasowi.
Wtedy zostaniesz członkiem WK.
Robben:
--- Cytat: FRUTA ---Mam problem, zaczął on się kiedy chciałem naprawić oko innosa, nie mogłem znaleźć zastępcy dla Vatrasa, już wiem że trzeba zrobić dodatek, i tu problem, mam pierścień od Laresa, zabiłem Dextera, gadałem ze Skipem, Czeladnik wrócił do mistrza (ten zakochany w Luci). Gadam z Vatrasem i mówi mi, że da mi list do Saturasa, jak będę jednym z nich(tu jest chyba pierwszy bug, ile razy będę wypytywał Vatrasa o magów wody tyle razy jest wpisywany do dziennika), jak idę do Laresa żeby mnie przyjął to nie ma możliwości takiej rozmowy (mam tylko takie: zaginieni ludzie/co słychać/naucz mnie czegoś). dodam jeszcze że jestem Paladynem, bennet mi naprawił oko, i zlamiłem sprawę z Frenando, bo oddałem mu pierścień,(i nie wiem czy da się go wydać?)
Z góry dzięki za odpowiedz!
--- Koniec cytatu ---
Słuchaj, to z Vatrasem musisz porozmawiać, żeby cię przyją a nie z Laresem. Vatras każe ci iść do gospody ,,Martwa Harpia'' i tam spotkasz się z wszystkimi członkami wodnego kegu i zostaniesz równierz jego członkiem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej