Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Zaginieni Ludzie

<< < (2/5) > >>

FRUTA:
To po kolei:
1.W wodnym kręgu nie jestem
2.Ornamety zebrałem, i przymnie je złozyli do kupy
3.Gadałem z Vatrasem, potem poleciałem do Orlana(Tawerny) i tam nic nie ma:(
4. Z martinem gadałem ale nie mam dowodów (Martin mówi że to miło ze Fernando się przyznał ale potżebuje dowodów) odałem je Fernandowi :( macie jakieś inne rady? wielkie dzieki wielkie za odp!

Robben:

--- Cytat: FRUTA ---To po kolei:
1.W wodnym kręgu nie jestem
2.Ornamety zebrałem, i przymnie je złozyli do kupy
3.Gadałem z Vatrasem, potem poleciałem do Orlana(Tawerny) i tam nic nie ma:(
4. Z martinem gadałem ale nie mam dowodów (Martin mówi że to miło ze Fernando się przyznał ale potżebuje dowodów) odałem je Fernandowi :( macie jakieś inne rady? wielkie dzieki wielkie za odp!
--- Koniec cytatu ---

A czy rozmawiałeś z Orlanem?

Gorion:

--- Cytuj ---4. Z martinem gadałem ale nie mam dowodów (Martin mówi że to miło ze Fernando się przyznał ale potżebuje dowodów) odałem je Fernandowi :( macie jakieś inne rady? wielkie dzieki wielkie za odp!
--- Koniec cytatu ---
Pierścień nie wystarczy, musisz znaleźć wiadomość od fernanda do bandytów, która znajduje się w obozie bandytów którzy porwali Lucje.

FRUTA:
Tak od razu po rozmowie z VATRASEM z nim gadałem i nic mi nie powiedział są trzy opcje co masz na sprzedaż/ co słychać(gada otym ze mu obrut spadł bo pojawili się poszukiwacze) /koniec

Miałem ten dokument i pierscien ale je odałem Fernandowi.

Boba Fett:

--- Cytuj ---4. Z martinem gadałem ale nie mam dowodów (Martin mówi że to miło ze Fernando się przyznał ale potżebuje dowodów) odałem je Fernandowi :( macie jakieś inne rady? wielkie dzieki wielkie za odp!
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---9.Handlarz Bronią dla bandytów

Zleca: Vatras i Martin

Mamy odnaleźć kupca, który sprzedaje broń bandytom. Aby zdobyć dowody i oskarżyć kupca musimy pokonać trzy grupy bandytów.

1) Pomiędzy gospodą „Pod martwa harpią” a gospoda Akila
2) Pomiędzy obozowiskiem Drogomira a jaskinią Sagity
3) W kotlince pomiędzy polami Onara a farmą Bengara

Po zabiciu bandytów odbieramy im dowody a mianowicie: pierścień zamorskiej gildii kupieckiej Araxos, pałasz bandyty z wygrawerowanym „F” oraz list z podpisem kupca. Te dowody wskazują na kupca Fernanda. Rozmawiamy z nim następnie z Martinem i zamykamy Fernanda w więzieniu meldujemy o tym Vatrasowi i kończymy zadanie.
--- Koniec cytatu ---

Ja wiem, że naprawdę ciężko jest coś znaleźć na naszej stronie, ale aż tak? ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej