Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Dom w Myrtanie

<< < (3/13) > >>

Merdarion:
Ja również zamieszkał bym na wybrzeżu, koło Ardei. Prawdopodobnie postawiłbym sobie chatkę na urwisku, bądź wprowadziłbym się do Jacka i jego latarni. Codziennie oglądałbym zachód słońca, a po nim spotykałbym się przyjaciółmi w wyżej wymienionej tawernie w Ardei ;).
Pracowałbym jako myśliwy w tamtejszym lesie i zbierając trofea zarabiał na życie.
Heh, po prostu piękny świat i piękne życie...

TheDarkCristal:
Ja w pobliżu Silden bym otwożył tawerne i byłbym jej zażądcą. Sprzedawałbym noclegi po 10 szt. za noc. W nocy bym chodził na polowania i wynajmywał kogoś do pilnowania tawerny.

Freek:
Ja również na wybrzeżu , obok Cape Dun , i też chodził bym do tawerny .Był bym myśliwym
 i trofeami zgarniał kasę ^^

Naprawdę piękne życię...

Paweł I:
Ja swój dom postawiłbym w Faring.Zaciągnął bym się do Armii Królewskiej oczywiście po zakończeniu wojny ;D ;D

Czaroxxx:
Ale chodzi o to, że byłoby się bezimiennym po wygranej wojnie? Jeśli tak to będąc naprawdę bogatą i wpływową osobą, zrobiłbym sobie twierdze w stylu tej co była w gothic'u 1. Miałby być stosunkowo duża by pomieścić niewielki garnizon żołnierzy i służby. Poza tym byłaby tam akademia dla paladynów, klasztor magów ognia i wody.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej