Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Paladyni czy Wodny Krąg

<< < (10/16) > >>

Crayer:
Paladyni niosą bezinteresowną pomoc potrzebującym. Wodny Krąg nie niesie tej pomocy tylko woli zapobiegać. Znacznie więcej robi Wodny Krąg, ale dla celów Adanosa o utrzymaniu równowagi. Jeśli chodzi o dobro to Paladyni. Wodny Krąg nie czyni dobrze ani źle. Po prostu obie Gildie mają inne obowiązki, więc nie można ustalić kto robi więcej. 

Werewolf16:
Według mnie lepsi są wodni kręgowie(wiem głupi wyraz).Ponieważ mają roznorodnośc:Mistrz łuku,mistrz broni,mistrz kradzieży,mistrz myslistwa nawet handlarza mają(baltrama) itd itp.Zresztą nie wiadomo czy ludzi z wodnego kregu nie jest wiecej niz paladynów bo sam cavalorn mówi ze ich spolecznosc bardzo sie rozrosla a lares mówi ze nawet on nie wie ilu ich jest (a wydaje sie ze lares jest szefem(a jak nie to vice))

Sajan:
Według mnie lepsi są magowie wody, są tajemniczy, więcej wiedzą, działają z ukrycia, ale paladyni niosą bezinteresowną pomoc, są sługami Innosa, mają lepszy pancerz,lepsze bronie.

Oktawian August:
Paladyni-dlatego że wierzą w mojego ulubionego Boga Innosa ,są wojownikami Innosa i za wiarę oddali by życie,mają honor,odwagę i nigdy się nie poddadzą ,są świetnymi wojownikami.Są moją ulubioną nacją w całej serii Gothic i bardzo ich lubię.

adist12:
Ja jestem za wodnym kręgiem i przy okazji oni dają ci klucz do dwóch pokoi.
A tak to lubie wodny krąg. Jak jesteś paladynem to masz dużo do robienia ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej