Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Girion?
Garret:
--- Cytat: Jodelko ---Wlaśnie chodziło mi o to ze moze to przez to skonczone zadanie a giron płynie ze mna tam tlyko po ten pierscien zwykle, ale nie...
--- Koniec cytatu ---
Człowieku!! Co ty za herezje piszesz? Girion płynie po pierście orka pułkownika? Przecięz on ci sam mówi że płynie po to byś nie zwędził statku, i mówi że po wykonannym zadaniu zabierze ci "Esmeraldę". A poza tym masz już pełną załogę więc jak chcesz go wziąć do załogi? Tylko jak będzie w twojej załodze, i tylko (o ile dobrze pamiętam) na Dworze Irdorath nauczy się 100% kuszy. A pierścien orkowego pułkownika w Khorinis ma , uwaga uwaga - ork pułkownik!!!! Jest on w jaskini za ścianą sklaną w porcie ( rzeba odejśc na około i mam na myśli tą część portu w której jest zadokowany statek paladynów). Oczywiście obwarowany jest przez innych orków. A co do twojej porażającej wiedzy na temat gothica, otóż droga "skarbnico wiedzy" wytłumacz mi ten fragment, który zacytowałem . Mogę ci to wybaczyć jeśli przyznasz że to był pierwszy raz kiedy grałeś w Gothica 2, bo wtedy mogłeś nie rozmawiać wcześniej o tym z Girionem, ale sam opisujesz,że grałeś wcześniej magiem. I wytłumacz mi to:
--- Cytat: Jodelko ---Ty tutaj nie zgrywaj wielkiego znawcy gry, bo nic nie wiesz. I nie uważaj meni za żadnego nooba, bo wznioskujac z twojego postu to ty raz przeszedleś gre.
--- Koniec cytatu ---
Czy w tym poście IsentoR zgrywał wielkiego znawcę? Nie sądzę. Za to ty jak najbardziej.
Garret
Jodelko:
Po 1 to już problem rozwiazałem, należało najpeirw wejść na statek, później spotkać Giriona a później otworzyc brame w GD i iść po kapitana...
Po 2 kolejny ważniak:
--- Cytuj ---Człowieku!! Co ty za herezje piszesz? Girion płynie po pierście orka pułkownika?
--- Koniec cytatu ---
Nic takiego nei napisałem, rozważałem ino co moze być przyczyną mojego problemu. A wiem po co Płynie...
--- Cytuj ---Przecięz on ci sam mówi że płynie po to byś nie zwędził statku, i mówi że po wykonannym zadaniu zabierze ci "Esmeraldę".
--- Koniec cytatu ---
To G2 bez dodatku więc to nie esmeralda tylko "żelazny galeon".
--- Cytuj ---A poza tym masz już pełną załogę więc jak chcesz go wziąć do załogi?
--- Koniec cytatu ---
N00bek, on się nie wlicza do załogi, jest jak Mario gdy weźmiemy go mając pelną załoge.
--- Cytuj ---Tylko jak będzie w twojej załodze, i tylko (o ile dobrze pamiętam) na Dworze Irdorath nauczy się 100% kuszy.
--- Koniec cytatu ---
Taak masło maślane... Wiem kto uczy kuszy...
--- Cytuj ---A pierścien orkowego pułkownika w Khorinis ma , uwaga uwaga - ork pułkownik!!!! Jest on w jaskini za ścianą sklaną w porcie ( rzeba odejśc na około i mam na myśli tą część portu w której jest zadokowany statek paladynów). Oczywiście obwarowany jest przez innych orków.
--- Koniec cytatu ---
Drogi użytkowniku grałem w Gothica, znam go zapewne lepiej niż ty i mi tego nie tłumacz... Pozatym ten pierścien to pierścieńń Herszta a ma go wiecej "ludu"...
--- Cytuj ---A co do twojej porażającej wiedzy na temat gothica, otóż droga "skarbnico wiedzy" wytłumacz mi ten fragment, który zacytowałem. Mogę ci to wybaczyć jeśli przyznasz że to był pierwszy raz kiedy grałeś w Gothica 2, bo wtedy mogłeś nie rozmawiać wcześniej o tym z Girionem, ale sam opisujesz,że grałeś wcześniej magiem. I wytłumacz mi to:
--- Cytuj ---Ty tutaj nie zgrywaj wielkiego znawcy gry, bo nic nie wiesz. I nie uważaj meni za żadnego nooba, bo wznioskujac z twojego postu to ty raz przeszedleś gre.
--- Koniec cytatu ---
Czy w tym poście IsentoR zgrywał wielkiego znawcę? Nie sądzę. Za to ty jak najbardziej.
--- Koniec cytatu ---
Ehh, n00bek, to ty zgryważ wielkiego ważniaka... A moze byś użył mózgu? Bo raczej te słowa nie były by skierowane do Isentora... Wystarczy pomyśleć... Tam był jeszcze jeden post, taki jak twój i naszczęście został skasowany... Napisalem Chyba po tych słowach do tego usera "A co do postu Isentora", to chyba znaczy że to poprzednie nie było do jego postu... Ehh ale n00by są na świecie.
Tak więć prosze mi się tu nie wymądrzać, bo papa Jodełko wie lepiej.... ;d
Problem rozwiazany, temat do zamknięcia;].
PS: Masz coś? "Powalczymy" na PM...
Proszę nie wszczynać tutaj kłótni i nie obrażać nikogo. Tyczy się to obu panów. Jeżeli macie sobie coś do wyjaśnienia, zapraszam na PW. Zamykam. [Arthas]
Nie wiem czemu nazwałeś go noobem nie będę w to wnikał powiem tylko jedno..."Ten, który mało wie afiszuje się swoją wiedzą..."
Nawigacja
Idź do wersji pełnej