Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Girion?
Jodelko:
hehe no to stary wyjadacz i znawca Gothica (z GothicUp'a) ma problem;d.
Otóż nigdy go nie mialem, na Gup nie potrafią mi pomóc, wkleje tu posty jakie tam pisałem wieć moze sie coś powtarza, w każdej chwili moze mi sie G2 załączyć ;].
ehh, kiedyś to ja pomaghalem wsyzstkim i bylem skarbnicą wiedzy, no ale role sie obrócily ;p. Otoóż mianowicie mam problem. Statek jest już mój, moge już odpływać, ale nie ma Giriona w porcie, grając magiem i paladynem on zawsze byl... A ja wilkowi dalem prace i nie plynie ze mną, i potzrebuje kogoś kto anuczy mnie kuszy na 100%.
Moja załoga to:
Kapitan: Torlof
Gorn
Diego
Milten
Lester
Lee
Vatras
Angar
Lares
Bennet
Mario
CO robić...? mam starego sava z poczatku 5 rozdzialu ;].
nie, móilem statek jest już mój nikogo nie ma na nim, a giron normalnie jest, w górnym miescie... ;/
ten save jest ze srodka włąściwie, 38 lvl i zbroja paladyna i świety kat ;]. ale zaloge już mam (chyba całą lub nie ma maria i laresa ;]).
tak mam torlofa jakokapitana i gram bez dodatku
ale GIRON WOGOLE NEI CHCE ZEJSC DO PORTU, a jak gralem łowca to zchodził chociarz torlof był kapitanem. A jak gralemw cześniej palkiem to też owtarłem ale wziąłem jacka i było all ok
Isentor:
Też tak czasami mam zawsze wtedy rozkazuję kapitanowi odpływać ale nie idę do swojej kajuty tylko udaje się w stronę dzielnicy portowej zawsze wtedy spotykam nadchodzącego z miasta Girona, który zaczepia mnie...po rozmowie z nim okazuje się, że chce płynąc ze mną więc go zabieram.
Jeśli to nie zadziała odpraw któregoś z załogantów i udaj się do Giriona...
Jodelko:
Ty tutaj nie zgrywaj wielkiego znawcy gry, bo nic nie wiesz. I nie uważaj meni za żadnego nooba, bo wznioskujac z twojego postu to ty raz przeszedleś gre. Bo wiem ze nie jest potrzebny, ale kto mnie nauczy kusz do 100%?! WIlk ma prace i nie chce płynać, pozatym nie cche tworzyc zandych lamerkich postaci tylko dobra postać, mam na najnowszym seve 42 lvl i jeszce pare osob do pobicia.
A co do postu Isentora - niestety, to nie działa, wyje..... takze później laresa i maria ze statku i dalej nie działa. Moze to wina tego że wcześniej nie byłem wcale na statku? Z tego co pamietam to jak z Gironem zagadam to ci kolesie pilnujący wejścia na statek (dwóch) ida se stamtą, a ja ich tam nie mam ;/. A na starym savie są. Paladynem grałem bardzo dawno, także nie pamietam ale czy pod koniec 5 rozdziału czy powinienem mieć w dzienniku o orkowych przywódcach? Bo wkońcu na wyspie jest osttani z pierścieni. To tego powinno dotyczyć, bo na save z środka rozdziału gdzie nie mam wszystkich pierścieni.
momo:
--- Cytuj --- Paladynem grałem bardzo dawno, także nie pamietam ale czy pod koniec 5 rozdziału czy powinienem mieć w dzienniku o orkowych przywódcach? Bo wkońcu na wyspie jest osttani z pierścieni. To tego powinno dotyczyć, bo na save z środka rozdziału gdzie nie mam wszystkich pierścieni.
--- Koniec cytatu ---
Na wyspie jest jeszcze jeden pierścień, ale zadanie kończy się już w Khorinis. Może poprostu jeden z przywódców gdzieś wsiąknął. Wystarczy że sobie przypomnisz i jeszcze poszukasz (ja miałem problem z tymi niedaleko latarni, może tam). Pozdro.....
Jodelko:
Wiem ze jest jeden pierścień... :P Orkowego pułkownika:P.
Wlaśnie chodziło mi o to ze moze to przez to skonczone zadanie a giron płynie ze mna tam tlyko po ten pierscien zwykle, ale nie...
Wczytałem starego sava sprzed wyjscia do GD, gdzie nie mam all orkowych pierścieni i kapitanem został Jorgen a załoga ta sama i giron był, wiec nie wiem od czego to zalezy;\
Jest kilka wersji:
-Przez tą brame w górniczej dolinie - ale przecież jak grałem magiem to płynął ze mną
-Przez Torlofa - ale przecież grajac magiem miałem go jako kapitana
-Przez zabicie Garonda - j\w
-Przez to ze wcześniej zanim wybarłem sobie kapitana nie wchodziłem na statek :\
-Wykonane zadanie z peirscieniami - ale to juz odpada...
Nie wiem co mam najpierw sprawdzić, mozie wiecie przez co to bedzie, bo nei chce mi sie znowu latać tam i spowrotem.
Grr jeszcze ***** nie działa mi ukośnik - coś jak tan "\" tlyko ze w druga strone (ten na zpytajniku) ;\\
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej