Autor Wątek: Girion?  (Przeczytany 6337 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jodelko

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Girion?
« dnia: 18 Listopad 2006, 20:12:00 »
hehe no to stary wyjadacz i znawca Gothica (z GothicUp'a) ma problem;d.
Otóż nigdy go nie mialem, na Gup nie potrafią mi pomóc, wkleje tu posty jakie tam pisałem wieć moze sie coś powtarza, w każdej chwili moze mi sie G2 załączyć ;].

ehh, kiedyś to ja pomaghalem wsyzstkim i bylem skarbnicą wiedzy, no ale role sie obrócily ;p. Otoóż mianowicie mam problem. Statek jest już mój, moge już odpływać, ale nie ma Giriona w porcie, grając magiem i paladynem on zawsze byl... A ja wilkowi dalem prace i nie plynie ze mną, i potzrebuje kogoś kto anuczy mnie kuszy na 100%.

Moja załoga to:
Kapitan: Torlof
Gorn
Diego
Milten
Lester
Lee
Vatras
Angar
Lares
Bennet
Mario
CO robić...? mam starego sava z poczatku 5 rozdzialu ;].

nie, móilem statek jest już mój nikogo nie ma na nim, a giron normalnie jest, w górnym miescie... ;/
ten save jest ze srodka włąściwie, 38 lvl i zbroja paladyna i świety kat ;]. ale zaloge już mam (chyba całą lub nie ma maria i laresa ;]).

tak mam torlofa jakokapitana i gram bez dodatku

ale GIRON WOGOLE NEI CHCE ZEJSC DO PORTU, a jak gralem łowca to zchodził chociarz torlof był kapitanem. A jak gralemw cześniej palkiem to też owtarłem ale wziąłem jacka i było all ok
« Ostatnia zmiana: 19 Listopad 2006, 10:41:49 wysłana przez Arthas »

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

Girion?
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Listopad 2006, 20:25:08 »
Też tak czasami mam zawsze wtedy rozkazuję kapitanowi odpływać ale nie idę do swojej kajuty tylko udaje się w stronę dzielnicy portowej zawsze wtedy spotykam nadchodzącego z miasta Girona, który zaczepia mnie...po rozmowie z nim okazuje się, że chce płynąc ze mną więc go zabieram.

Jeśli to nie zadziała odpraw któregoś z załogantów i udaj się do Giriona...
« Ostatnia zmiana: 18 Listopad 2006, 20:26:25 wysłana przez IsentoR »

Forum Tawerny Gothic

Girion?
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Listopad 2006, 20:25:08 »

Offline Jodelko

• Kret
  • *
Girion?
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Listopad 2006, 22:42:58 »
Ty tutaj nie zgrywaj wielkiego znawcy gry, bo nic nie wiesz. I nie uważaj meni za żadnego nooba, bo wznioskujac z twojego postu to ty raz przeszedleś gre. Bo wiem ze nie jest potrzebny, ale kto mnie nauczy kusz do 100%?! WIlk ma prace i nie chce płynać, pozatym nie cche tworzyc zandych lamerkich postaci tylko dobra postać, mam na najnowszym seve 42 lvl i jeszce pare osob do pobicia.

A co do postu Isentora - niestety, to nie działa, wyje..... takze później laresa i maria ze statku i dalej nie działa. Moze to wina tego że wcześniej nie byłem wcale na statku? Z tego co pamietam to jak z Gironem zagadam to ci kolesie pilnujący wejścia na statek (dwóch) ida se stamtą, a ja ich tam nie mam ;/. A na starym savie są. Paladynem grałem bardzo dawno, także nie pamietam ale czy pod koniec 5 rozdziału czy powinienem mieć w dzienniku o orkowych przywódcach? Bo wkońcu na wyspie jest osttani z pierścieni. To tego powinno dotyczyć, bo na save z środka rozdziału gdzie nie mam wszystkich pierścieni.

Offline momo

• Magnat
  • Reputacja: 87
  • gothiczeQ
Girion?
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Listopad 2006, 22:31:11 »
Paladynem grałem bardzo dawno, także nie pamietam ale czy pod koniec 5 rozdziału czy powinienem mieć w dzienniku o orkowych przywódcach? Bo wkońcu na wyspie jest osttani z pierścieni. To tego powinno dotyczyć, bo na save z środka rozdziału gdzie nie mam wszystkich pierścieni.

Na wyspie jest jeszcze jeden pierścień, ale zadanie kończy się już w Khorinis. Może poprostu jeden z przywódców gdzieś wsiąknął. Wystarczy że sobie przypomnisz i jeszcze poszukasz (ja miałem problem z tymi niedaleko latarni, może tam). Pozdro.....

Offline Jodelko

• Kret
  • *
Girion?
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Listopad 2006, 07:59:53 »
Wiem ze jest jeden pierścień... :P Orkowego pułkownika:P.
Wlaśnie chodziło mi o to ze moze to przez to skonczone zadanie a giron płynie ze mna tam tlyko po ten pierscien zwykle, ale nie...
Wczytałem starego sava sprzed wyjscia do GD, gdzie nie mam all orkowych pierścieni i kapitanem został Jorgen a załoga ta sama i giron był, wiec nie wiem od czego to zalezy;\
Jest kilka wersji:
-Przez tą brame w górniczej dolinie - ale przecież jak grałem magiem to płynął ze mną
-Przez Torlofa - ale przecież grajac magiem miałem go jako kapitana
-Przez zabicie Garonda - j\w
-Przez to ze wcześniej zanim wybarłem sobie kapitana nie wchodziłem na statek :\
-Wykonane zadanie z peirscieniami - ale to juz odpada...
Nie wiem co mam najpierw sprawdzić, mozie wiecie przez co to bedzie, bo nei chce mi sie znowu latać tam i spowrotem.

Grr jeszcze ***** nie działa mi ukośnik - coś jak tan "\" tlyko ze w druga strone (ten na zpytajniku) ;\\

Offline Garret

• Kopacz
  • **
Girion?
« Odpowiedź #5 dnia: 22 Grudzień 2006, 16:57:09 »
Cytat: Jodelko
Wlaśnie chodziło mi o to ze moze to przez to skonczone zadanie a giron płynie ze mna tam tlyko po ten pierscien zwykle, ale nie...

Człowieku!! Co ty za herezje piszesz? Girion płynie po pierście orka pułkownika? Przecięz on ci sam mówi że płynie po to byś nie zwędził statku, i mówi że po wykonannym zadaniu zabierze ci "Esmeraldę". A poza tym masz już pełną załogę więc jak chcesz go wziąć do załogi? Tylko jak będzie w twojej załodze, i tylko (o ile dobrze pamiętam) na Dworze Irdorath nauczy się 100% kuszy. A pierścien orkowego pułkownika w Khorinis ma , uwaga uwaga - ork pułkownik!!!! Jest on w jaskini za ścianą sklaną w porcie ( rzeba odejśc na około i mam na myśli tą część portu w której jest zadokowany statek paladynów). Oczywiście obwarowany jest przez innych orków. A co do twojej porażającej wiedzy na temat gothica, otóż droga "skarbnico wiedzy" wytłumacz mi ten fragment, który zacytowałem . Mogę ci to wybaczyć jeśli przyznasz że to był pierwszy raz kiedy grałeś w Gothica 2, bo wtedy mogłeś nie rozmawiać wcześniej o tym z Girionem, ale sam opisujesz,że grałeś wcześniej magiem. I wytłumacz mi to:

Cytat: Jodelko
Ty tutaj nie zgrywaj wielkiego znawcy gry, bo nic nie wiesz. I nie uważaj meni za żadnego nooba, bo wznioskujac z twojego postu to ty raz przeszedleś gre.

Czy w tym poście IsentoR zgrywał wielkiego znawcę? Nie sądzę. Za to ty jak najbardziej.

Garret

Offline Jodelko

• Kret
  • *
Girion?
« Odpowiedź #6 dnia: 26 Grudzień 2006, 09:09:15 »
Po 1 to już problem rozwiazałem, należało najpeirw wejść na statek, później spotkać Giriona a później otworzyc brame w GD i iść po kapitana...

Po 2 kolejny ważniak:

Człowieku!! Co ty za herezje piszesz? Girion płynie po pierście orka pułkownika?
Nic takiego nei napisałem, rozważałem ino co moze być przyczyną mojego problemu. A wiem po co Płynie...

Przecięz on ci sam mówi że płynie po to byś nie zwędził statku, i mówi że po wykonannym zadaniu zabierze ci "Esmeraldę".
To G2 bez dodatku więc to nie esmeralda tylko "żelazny galeon".

A poza tym masz już pełną załogę więc jak chcesz go wziąć do załogi?
N00bek, on się nie wlicza do załogi, jest jak Mario gdy weźmiemy go mając pelną załoge.

Tylko jak będzie w twojej załodze, i tylko (o ile dobrze pamiętam) na Dworze Irdorath nauczy się 100% kuszy.
Taak masło maślane... Wiem kto uczy kuszy...

A pierścien orkowego pułkownika w Khorinis ma , uwaga uwaga - ork pułkownik!!!! Jest on w jaskini za ścianą sklaną w porcie ( rzeba odejśc na około i mam na myśli tą część portu w której jest zadokowany statek paladynów). Oczywiście obwarowany jest przez innych orków.
Drogi użytkowniku grałem w Gothica, znam go zapewne lepiej niż ty i mi tego nie tłumacz... Pozatym ten pierścien to pierścieńń Herszta a ma go wiecej "ludu"...

A co do twojej porażającej wiedzy na temat gothica, otóż droga "skarbnico wiedzy" wytłumacz mi ten fragment, który zacytowałem. Mogę ci to wybaczyć jeśli przyznasz że to był pierwszy raz kiedy grałeś w Gothica 2, bo wtedy mogłeś nie rozmawiać wcześniej o tym z Girionem, ale sam opisujesz,że grałeś wcześniej magiem. I wytłumacz mi to:

Ty tutaj nie zgrywaj wielkiego znawcy gry, bo nic nie wiesz. I nie uważaj meni za żadnego nooba, bo wznioskujac z twojego postu to ty raz przeszedleś gre.

Czy w tym poście IsentoR zgrywał wielkiego znawcę? Nie sądzę. Za to ty jak najbardziej.
Ehh, n00bek, to ty zgryważ wielkiego ważniaka... A moze byś użył mózgu? Bo raczej te słowa nie były by skierowane do Isentora... Wystarczy pomyśleć... Tam był jeszcze jeden post, taki jak twój i naszczęście został skasowany... Napisalem Chyba po tych słowach do tego usera "A co do postu Isentora", to chyba znaczy że to poprzednie nie było do jego postu... Ehh ale n00by są na świecie.

Tak więć prosze mi się tu nie wymądrzać, bo papa Jodełko wie lepiej.... ;d

Problem rozwiazany, temat do zamknięcia;].

PS: Masz coś? "Powalczymy" na PM...

Proszę nie wszczynać tutaj kłótni i nie obrażać nikogo. Tyczy się to obu panów. Jeżeli macie sobie coś do wyjaśnienia, zapraszam na PW. Zamykam. [Arthas]

Nie wiem czemu nazwałeś go noobem nie będę w to wnikał powiem tylko jedno..."Ten, który mało wie afiszuje się swoją wiedzą..."
« Ostatnia zmiana: 26 Grudzień 2006, 11:19:21 wysłana przez IsentoR »

Forum Tawerny Gothic

Girion?
« Odpowiedź #6 dnia: 26 Grudzień 2006, 09:09:15 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything