Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Golemy
madusiaX:
co do golemow to mam odmienne zdanie:
NAJSILNIEJSZY:
Wedlug mnie i dla mnie to byl kamienny bo mialam slaby mlot i nie moglam go pokonac
ULUBIONY
to ognisty i lodowy wogole nie silni jak dla mnie
Lodowego pokonalam za pierwszym razem strzelilam w niego JEDNA gromem i zanim zdazyl do mnie dobiec juz sie rozpadl
Ognisty tak samo jak z lodowym tylko JEDNA ognista kula wystarczyla a zanim do mnie dobiegl juz bylo po nim
Visor:
Jak dla mnie najsilniejszym golemem jest golem ognia. Dzięki możliwości rzucania czaru (w G2) i atakowaniu jak golem kamienny kiedy do niego podejdziemy czyni go trudnym przeciwnikiem.
Za to moim ulubionym jest golem lodowy. Między innymi za to że posługuje się bryłą lodu . Fajnie też wygląda oraz występuje w bardzo ładnie wyglądającej scenerii. A poza tym chroni najsilniejszego smoka.
Niro:
Najsilniejszy jest Lodowy Golem bo jak nas zamrozi to już nie ma bata. Ale Mag Ognia, z Dużą Kulą Ognia nie ma z nim większego problemu.
Moim ulubionym Golemem jest Golem Kamienny. Dlatego, że jest najłatwiejszy, a tylko jeśli przygrzmoci nam nad przepaścią to jest trudnawy do pokonania.
--- Cytuj ---Moim ulubionym jest... szczerze mówiąc, to najbardziej lubię golema własnego pomysłu, czyli - Golema z Magicznej Rudy
--- Koniec cytatu ---
Dobry pomysł. Taka kupa magicznej rudy była by ciekawym przeciwnikiem. My go walimy każdym rodzajem broni, a okazuje się, że trzeba go kilofem rozłupać.
Anmarius:
Moim zdaniem, najtrudniejszym golemem w gothicu jest Lodowy. Zamrozi nas, podchodzi i wali piąchą. Czasem można się uratować A moim ulubionym golemem, jest Kamienny. Wystarczy, że mamy jakiś młot, dwa uderzenia i już po stworze. Tak z resztą, to nie lubię golemów, ale te z gothica przypadły mi do gustu Pozdrawiam...
Devristus Morii:
Dla mnie najlepszym choć nie najsilniejszym golemem jest Lodowy Golem. Zagłosowałem na niego ze względu na to , że trudno jest go pokonac , gdyż zamraża nas i ubija.
Moim ulubionym golemem jest Bagienny GOlem , ze względy na szybkość zabicia go. Nie sprawia takich kłopotów jak Ognisy bądź Lodowy Goelm
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej