Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Galtyria: Zakon Mroku
Bartek_Smoku:
Hehe, nie zwróciłem jakoś uwagi, że mag z Gothic 2 ma takie imię ;) No, ale nie będę już zmieniał trudno się mówi :D A Remerdion to nick takiego jednego kolesia i to dla niego :P A co do dalszych kawałków, to mój wychowawca jest nawet znanym pisarzem, jest tam w jakimś kręgu literatów polskich czy coś, więc mogę wydać książkę mimo 14 lat :P. Jeśli by wyszło, to wam powiem i będziecie mogli poczytać, jeśli nie, to wystawie całą, skończoną opowieść w nowym temacie :) Planuje skończyć w wakacje, gdyż będę miał dużo czasu na pisanie ;]
Airyx:
No no, Bartek_Smoku, widzę że masz niezłe wtyki! Jakby co, to pomógłbyś kumplowi z forum w wydaniu książki, załatwiłbyś dojście do wydawnictwa, nie?... No a tak na poważnie: wyjaśniło się parę wątpliwości dotyczących tekstu, chętnie poczytamy zarówno wersję paierową jeśli się ukaże, jak i elektroniczną. Widzimy się po wakacjach!
Rysownik:
Co to są Lizardy?
Dementor:
Chciałem powqiedzieć, a własciwie napisać, że podoba mi się, ale nastepną częśc napisz mniej lakonicznie-szczególnie to wyjaśnienie na końcu-nic z niego nie zrozumiałem.
PS: Głownia falowana-to inaczej głownia płomienista-ma taką np. ÂŚwięty kat z G2. PZDR
Foltest:
Fajne daje 4,75/5. Nie wiem co to są te lizardy jak mi powiesz będziesz miał 5/5.
Edit.
Aha, więc teraz daje ci 5/5
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej