Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Lee w pułapce?
metez:
Ja pamiętam ja z kimś rozmawiałem (w gothic 3) to dowiedziałem się, że bariera jest ale działa odwrotnie nie wpuszcza nikogo ale wypuszcza na zewnątrz.
Rodney164:
metez:
--- Cytuj ---Ja pamiętam ja z kimś rozmawiałem (w gothic 3) to dowiedziałem się, że bariera jest ale działa odwrotnie nie wpuszcza nikogo ale wypuszcza na zewnątrz.
--- Koniec cytatu ---
To źle ci powiedziano, bo bariera nikogo nie wpuszcza i nie wypuszcza. Bariera to zwykła ściana tak jak podłoże, skały itp. tyle, że gdy do niej dochodzisz trafiają w ciebie promienie no i jeszcze możesz przez nią patrzeć... Zresztą, gdyby dało się z niej wyjść to ludzie w niej uwięzieni dawno by ją opuścili, a tak to wszyscy magowie, palladyni, mieszkańcy i Rhobar siedzą w niej i czekają na pomoc.
Doman:
Takiej bariery na pewno nie było w gothic 1 bo dało się do niej wejść ale wyjść się nie dało, a po za tym rhobar i spółka nie mogli by wyjść za barierę bo orkowie są w środku i na zewnątrz (przynajmniej ma tak być bo ja mam taki bug że we wewnątrz bariery nie ma żadnego orka), a co do Lee to po wykończeniu orków magowie z pewnością zdjęli by barierę (coś takiego mówi ten mag w Vengardzie, ten niby najpotężniejszy z magów ognia)
Krokos3:
Ja sądze że magowie poprostu zniszczyli jakoś barjere i Lee mógł sobie wyjść.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej