Autor Wątek: Problemy z reputacją  (Przeczytany 3039 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Laress

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Problemy z reputacją
« dnia: 18 Listopad 2006, 13:47:04 »
Mam problem w Gothicu 3 ! Gram jako paladyn mam reputacje u buntowników 54 u orków 6!  
Otóż kiedy znalazłem Xardasa, kazał mi znaleźć 5 artefaktów i tak robię! Na początku udałem się do Geldern gdzie mi nakazał Xardas spotkać i porozmawiać z szamanami orków, którzy jak pisze w poradniku, mają dać mi mapę, na której zaznaczono położenie artefaktów ! Zrobiłem zadania na reputacje w Geldern (mam 76% reputacji) . Gdy strażnik mnie wpuścił, poszedłem się spotkać z głównym szamanem, chyba Gor się nazywał    ! I gdy tylko do niego podszedłem, rzucił do mnie takim tekstem -,- "ZÂŁE WIEÂŚCI ! DÂŁUÂŻEJ TEGO TOLEROWAÆ NIE BÊDÊ, WSZYSTKIE NIE ZAUFANE MORRY ZOSTANÂĄ ZABITE"! Po chwili staje i wszyscy orkowie rzucają się na mnie    !!! Myślę, że to przez rewolucje, które już zrobiłem w Ardei, Cape Dun , Montrei i Silden! Przez to nie mogę przejść dalej, pomóżcie nie wiem,co mam robić ! :( a nie mam zapisane przed rewolucją w Silden :( !

BÂŁAGAM POMÓ¯CIE !!!  

Cała masa błędów. Poprawiłem je. Następnym razem postaraj się zadbać o estetykę postu. [Arthas]
« Ostatnia zmiana: 26 Listopad 2006, 09:17:21 wysłana przez Arthas »

Offline zaj

• Kret
  • *
Problemy z reputacją
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Listopad 2006, 14:32:11 »
Hmmm....może czar zapomnienie(chyba tak to się nazywało) by pomógł??

Forum Tawerny Gothic

Problemy z reputacją
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Listopad 2006, 14:32:11 »

Offline Laress

• Kret
  • *
Problemy z reputacją
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Listopad 2006, 15:01:36 »
Czar zapomnienie działa tylko na pojedyncze osoby, a oni rzucają się na mnie całym miastem. Do tego reaguje tak każdy władca danego miasta :/ ! Pochrzaniło im się z tą reputacją !!!
« Ostatnia zmiana: 26 Listopad 2006, 09:18:02 wysłana przez Arthas »

Offline Khaleb

• Magnat
  • Reputacja: 3
Problemy z reputacją
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Listopad 2006, 16:08:16 »
Ja mam dokladnie tak samo, tylko ze jestem na troche wczesniejszym etapie gry.Uwolnilem wiele miast i w konu jeden w przywodcow sie na mnie rzucil.Mam teraz tak z kazdym orkiem, jedynym wyjsciem jest zdobywanie miast... Tylko w ten sposob zdobedziesz artefakty...

Offline Pawcio1000

• Kret
  • *
Problemy z reputacją
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Listopad 2006, 17:52:15 »
Cóż, problem polega na tym że wyzwoliłeś zbyt dużo miast jak na początek, najpierw powinieneś przeprowadzić rewolucje w maksymalnie trzech miastach. Ja wyswobodziłem na początku Ardeę, Cape Dun i Montere i wszystko jest w porządku. Nie jestem pewny, ale chyba jedynym ratunkiem jest tu rozpoczęcie gry od nowa, możesz oczywiście załatwić to kodami.

Błędy poprawione. [Arthas]
« Ostatnia zmiana: 26 Listopad 2006, 09:18:52 wysłana przez Arthas »

Offline _Nameless_

• Kret
  • *
Problemy z reputacją
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Listopad 2006, 17:55:25 »
A próbowałeś poprostu... zabić Gora... skoro tak bardzo potrzebujesz tej mapy... choć skoro masz poradnik to po co ci ona... wiesz gdzie szukać artefaktów

Offline Laress

• Kret
  • *
Problemy z reputacją
« Odpowiedź #6 dnia: 18 Listopad 2006, 19:41:15 »
A próbowałeś poprostu... zabić Gora... skoro tak bardzo potrzebujesz tej mapy... choć skoro masz poradnik to po co ci ona... wiesz gdzie szukać artefaktów

To prawda moge zabić Gora i tak zrobie na poźniejszym etapie gry , kiedy będę sie bawił w wyzwalanie do końca Myrtany . Mam nadzieje że tylko nie bedzie potrzeba czegoś OD tych władców ! Teraz sie skapłem że mape ma mi nie dać Gor a Vak z Silden jednagże on tak samo reaguje :/ ! Co do poradnika to żeczewiście mam mapke i bedę z niej korzystał i widze to jako jedyne rozwiązanie .

Cuż problem polega na tym że wyzwoliłeś zbyt dużo miast jak na początek, najwpirew powinieneś przeprowadzić rewolucje w maksymalnie trzech miastach.Ja wyswobodziłem na początku Ardee, Cape Dun i Montere i wszystko jest w porządku.Nie jestem pewny ale chyba jedynym ratunkiem jest tu rozpoczęcie gry od nowa, możesz oczywiście załatwić to kodami.

Jak pisałem nie mam sejwów przed robieniem rewolucji ! Gram już chyba tydzień i nie warto zaczynać od nowa , chyba ze bym nie miał wyboru.   Jesli masz taki kod to byłbym ci wdzięczny gdybyś mi podał (ale wydaje mi sie że taki kod nie istnieje).  

To twórcy zrobili nam na złość !  

Offline Quincy

• Kret
  • *
Problemy z reputacją
« Odpowiedź #7 dnia: 19 Listopad 2006, 10:46:27 »
Cytat: Laress
To prawda moge zabić Gora i tak zrobie na poźniejszym etapie gry , kiedy będę sie bawił w wyzwalanie do końca Myrtany . Mam nadzieje że tylko nie bedzie potrzeba czegoś OD tych władców ! Teraz sie skapłem że mape ma mi nie dać Gor a Vak z Silden jednagże on tak samo reaguje :/ ! Co do poradnika to żeczewiście mam mapke i bedę z niej korzystał i widze to jako jedyne rozwiązanie .
Jak pisałem nie mam sejwów przed robieniem rewolucji ! Gram już chyba tydzień i nie warto zaczynać od nowa , chyba ze bym nie miał wyboru.   Jesli masz taki kod to byłbym ci wdzięczny gdybyś mi podał (ale wydaje mi sie że taki kod nie istnieje).  

To twórcy zrobili nam na złość !

Eh wy nie myślicie jak wyzwoliłeś za dużo miast trudno zawsze jest drugie wyjście zauważ że gothic jest juz nieliniowy wiec zadanie idzie wypełnic na wiele innych sposobów jeden z nich po co ci mapa od groka po prostu otwórz swój poradnik i zobacz gdzie znajdują sie artefakty i po sprawie w reszcie pomogą ci juz NPC które stoją  niedaleko tych artefaktów.
Pozdro

Winfrid

• Gość
Problemy z reputacją
« Odpowiedź #8 dnia: 19 Listopad 2006, 10:52:47 »
Jesteś kolejną osobą, która ma z tym problem. Ja mam wersję angielską i nic takiego się nie dzieje, a oswobodziłem więcej niż 3 miasta. Właściwie to oswabadzałem wszystkie w których wypełniłem questy :) także nie wiem. A prawda jest taka, że nie potrzebujesz od tych gości niczego konkretnego. Wszystko to możesz zdobyć zabijąc ich. Choć faktycznie na tym etapie lepiej by było po prostu to od nich dostać :) w każdym bądź razie powodzenia :)

Offline Laress

• Kret
  • *
Problemy z reputacją
« Odpowiedź #9 dnia: 21 Listopad 2006, 15:15:07 »
Eh wy nie myślicie jak wyzwoliłeś za dużo miast trudno zawsze jest drugie wyjście zauważ że gothic jest juz nieliniowy wiec zadanie idzie wypełnic na wiele innych sposobów jeden z nich po co ci mapa od groka po prostu otwórz swój poradnik i zobacz gdzie znajdują sie artefakty i po sprawie w reszcie pomogą ci juz NPC które stoją niedaleko tych artefaktów.
Pozdro

Fakt  i tak walśnie robie ! dzieki !    

Jesteś kolejną osobą, która ma z tym problem. Ja mam wersję angielską i nic takiego się nie dzieje, a oswobodziłem więcej niż 3 miasta. Właściwie to oswabadzałem wszystkie w których wypełniłem questy :) także nie wiem. A prawda jest taka, że nie potrzebujesz od tych gości niczego konkretnego. Wszystko to możesz zdobyć zabijąc ich. Choć faktycznie na tym etapie lepiej by było po prostu to od nich dostać :) w każdym bądź razie powodzenia :)

Właściwie każdy ma takie małe problemy, ale teraz już wiem żeby nie panikować ! Co do miast . To wyzwoliles tylko 3 a ja 4 ! I juz przy 4 miescie mnie ostrzegali ze bedea zabijac ludzi ,jak bedzie wiecej rewolucji . Nie posluchalem i mam za swoje    

W każdym razie   THANKS ALL !
Mała rada dla tych co pierwszy raz przechodza G3 .
Na początku nie rewolucjonizować więcej niż 3 miasta  

Forum Tawerny Gothic

Problemy z reputacją
« Odpowiedź #9 dnia: 21 Listopad 2006, 15:15:07 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything