Autor Wątek: Kilka Pytań Odnośnie Gry  (Przeczytany 1988 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline byczynho

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Kilka Pytań Odnośnie Gry
« dnia: 22 Maj 2008, 01:09:40 »
Witam.

Mam kilka pytań i problemów związanych z tą grą i chciałbym abyście mi pomogli.

Otóż pierwszy problem wygląda tak że orkowi szamani zabijają mnie dwoma ognistymi kulami lub lodowymi lancami. Rozmawiałem przed chwilą z kolegą z klasy który przeszedł tą grę kilka miesięcy wcześniej i on mówi że takiego problemu nie miał.

Drugi problem wygląda tak że ja zamiast iść na początku do nordmaru poszedłem na varant z powodu problemu opisanego powyżej. Czy to nie przeszkodzi mi w przejściu gry ?

Czy jest możliwość zdobycia umiejętności "Mistrzostwo dwóch ostrzy" idąc ścieżką ludzi ?

Gdzie, jak i kiedy dostanę jakąś profesję ? Aktualnie kończę już prawie varant, mam 52 lv i nadal jestem bez profesji.

Na chwilę obecną tylko tyle pytań przyszło mi do głowy. Z góry dziękuje za odpowiedź.

Offline Mantos

• Weteran
  • Reputacja: 294
  • de Freszmejker
    • Karta postaci

Kilka Pytań Odnośnie Gry
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Maj 2008, 08:58:03 »
Otóż pierwszy problem wygląda tak że orkowi szamani zabijają mnie dwoma ognistymi kulami lub lodowymi lancami. Rozmawiałem przed chwilą z kolegą z klasy który przeszedł tą grę kilka miesięcy wcześniej i on mówi że takiego problemu nie miał.

Sprawa jest prosta, kup sobie dobrą zbroję, albo idź do kaplicy Innosa lub Beliara i  podnieś sobie HP.

Drugi problem wygląda tak że ja zamiast iść na początku do nordmaru poszedłem na varant z powodu problemu opisanego powyżej. Czy to nie przeszkodzi mi w przejściu gry ?

Oczywiście, że nie, jeśli jesteś z asasynami to nawet należy iść najpierw do Varantu.

Czy jest możliwość zdobycia umiejętności "Mistrzostwo dwóch ostrzy" idąc ścieżką ludzi ?

Możesz, ale będziesz musiał się sporo napocić żeby mieć 75% reputacji u asasynów.

Gdzie, jak i kiedy dostanę jakąś profesję ? Aktualnie kończę już prawie varant, mam 52 lv i nadal jestem bez profesji.

W Gothic 3 nie ma profesji, poprostu uczysz się walki mieczem na najwyższy poziom i masz swoją "profesję"
« Ostatnia zmiana: 22 Maj 2008, 08:59:27 wysłana przez Mantos »

Forum Tawerny Gothic

Kilka Pytań Odnośnie Gry
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Maj 2008, 08:58:03 »

Offline byczynho

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Kilka Pytań Odnośnie Gry
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Maj 2008, 18:13:54 »
Cytat: Mantos
W Gothic 3 nie ma profesji, poprostu uczysz się walki mieczem na najwyższy poziom i masz swoją "profesję"

ÂŹle sformułowałem pytanie :p CHodzi mi o np. "ÂŚcieżka Innosa" Jak ją obrać?

cha co do zbroi to mam zbroje Palladyna, a co do HP to mam 400. TO mało czy dużo ?
« Ostatnia zmiana: 22 Maj 2008, 18:15:13 wysłana przez byczynho »

Offline Mantos

• Weteran
  • Reputacja: 294
  • de Freszmejker
    • Karta postaci

Kilka Pytań Odnośnie Gry
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Maj 2008, 19:28:28 »
ÂŚcieżki nie obierasz jakoś formalnie, po prostu wykonujesz questy dla buntowników, na koniec zanosisz artefakty Innos'owi i tyle. HP masz dość i zbroja też dobra, kilka osób pisał o już o tym problemie, na początku łatwo padali potem byli "nieśmiertelni", nie wiem co na to poradzić

Forum Tawerny Gothic

Kilka Pytań Odnośnie Gry
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Maj 2008, 19:28:28 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18