Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Czy pójdzie mi...

<< < (15/33) > >>

(nie)bezimienny:
No więc tak. Chciałbym się was zapytać, czy na moim złomie pójdzie Assassin's Creed:

Procesor: AMD Athlon 3000+
RAM: 1,5 GB (1 gb + 512 mb)
Karta Graficzna: GF 7600 GT

Chodzi mi głównie o procek, bo mimo iż w większości przypadków wymagania są w dosyć znacznym stopniu zawyżane, to nie chcę wypier*alać kasy, gdyby gra mi nie poszła ;/.

Tidus:
Sam sobie analogicznie odpowiedz, komp który podałeś to to samo co ten mój siostry... a przecież 76GT jest nieco lepszy od 68GT, skoro Crysis chodzi to AC raczej też, zależy jaka rozdzielczość i szczegółowość, mimo wszystko AC to gra na Xboxa, który wymagania co jak co ale ma ;p

Amras:
Witam mam pytanie czy wejdzie mi Oblivion na średnich lub minimalnych(wolałbym średnie ;/)bez większych ścinek?

Mój sprzęt:

Procek:Intel Celeron 360(chyba ale raczej tak się nazywa)2.4 GHZ
Karta Graficzna:Ati Radeon 9200 series 128mb SM.1.4
Pamięc Ram:648 MB
Windows XP Proffesional z dodatkiem Servis Pack 2

Czy mógł by ktoś dac screeny z Obliviona na minimalnych detalach i gdyby się dało to na średnich też :]
Pozdr.

PS.Jeszcze może będę wymieniał kartę graficzną na jakąś lepszą ale nieważne chodzi mi o ten sprzęt :]

Gorion:
Na minimalnych pójdzie Ci bez większych przycinek, a jak będzie średnich to nie wiem:(
Ale jak zainstalujesz najnowsze patche to będzie dobrze:)
A co do screenów to nie dam bo nie chce mi się instalować TESIV ;P

Amras:

--- Cytuj ---Na minimalnych pójdzie Ci bez większych przycinek, a jak będzie średnich to nie wiem:(
Ale jak zainstalujesz najnowsze patche to będzie dobrze:)
A co do screenów to nie dam bo nie chce mi się instalować TESIV ;P
--- Koniec cytatu ---

Ja bym wolał wiedziec :]-A te patche o których mówiłeś:to "będzie dobrze" średnich detalach czy minimalnych(;/)?
A screeny potrzebne mi są do ustalenia czy kupowac teraz nową kartę graficzną czy z tym poczekac(jeżeli odlivion bez ścinek wejdzie mi na średnich to poczekam z kupnem nowej karty-tak jeden-dwa mieśiące :])

Z góry dzięki i Pozdrawiam :]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej