Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Czy pójdzie mi...

<< < (16/33) > >>

Leon91:
No nie wiem czy Oblivion ruszy na karcie Radeon 9200,ja na starym kompie miałem karte 9250 i miałem biały obraz po włączeniu gry..:/
Ale istnieje mod "oldoblivion" który pozwala odpalić gre na słabszych kompach więc bez obaw...
Mod pozwala odpalić gre na słabszych kompach kosztem grafiki-nie ma nic za darmo.

Isentor:

--- Cytat: Leon91 ---No nie wiem czy Oblivion ruszy na karcie Radeon 9200,ja na starym kompie miałem karte 9250 i miałem biały obraz po włączeniu gry..:/
Ale istnieje mod "oldoblivion" który pozwala odpalić gre na słabszych kompach więc bez obaw...
Mod pozwala odpalić gre na słabszych kompach kosztem grafiki-nie ma nic za darmo.
--- Koniec cytatu ---
Mod ten pozwala odpalić grę na starszych modelach kart graficznych. Mnie kiedyś na starym fxie 5200 128 MB nie działało to za dobrze. Lepiej wyszło jak zastosowałem tweaka i pięknie grałem na bardzo minimalnych detalach bez żadnych przycięć. A ten radeonik to prawie taka sama karta.

Ksardax:
Mniej zżera zasobów więc idealny. Jak nie masz pojęcia o skryptach, albo boisz się spartolić sobie .ini korzystaj z tweaków ktore robią to za Ciebie. Isentor miał rację. To działalo nawet na 5600, z 16FPS średnią. Ten Oldblivion tworzył osobny plik .exe z tego co pamiętam. Zobacz sobie jak prezentowały się screeny. Odpal. Zobacz, potestuj. Na pewno warto.

Robben:
Moja konfiguracja:
- GeForce 8800
- Core2 Duo 4400
- 2GB
Jestem pewien, że jak narazie każda gra mi pójdzie. Taki Crysis oczywiście raczej nie pójdzie na maksymalnych detalach, ale na średnich już tak. Ale mi chodzi tylko oto, że by mi Gothic 4 weszedł.

Gorion:
Roben,
Wymagania sprzętowe do najnowszej odsłony Gothica nie zostały jeszcze przedstawione.
Jeżeli chcesz poczytać trochę plotek na temat nurtującego Cię problemu to zajrzyj tu:
http://www.gothic.gram.pl/forum/index.php/topic,14316.0.html

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej