Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Problem z szamanem

(1/2) > >>

Lucas_AT:
Witam

Dlaczego w momencie, w którym osiągam w mieście Geldern wysoką reputacje pozwalającą mi na dostanie się do szamana (nie pamiętam jego imienia) wszyscy orkowie mnie zaczynają atakować gdy wejde do świątyni w której przebywa szaman. Gdy zbliżam się do tego głównego szamana w świątyni po chwili mówi "wszystkie podejrzane mory muszą być zabite". Podczas pobytu w Geldern nie zabiłem żadnego orka. Mógł wpływ mieć na to fakt, iż ukradłem coś z jednej chaty? Po tym jakiś ork mnie zaczepił i spytał czy wiem coś o kradzieży, ale ja mu powiedziałem, ze nie. I czy jest jakis sposób  aby to odwrócic?

Mantos:
Kiedy przejmiesz 3 miasta orków w każdym będą cię atakować po rozmowie z przywódcą

Serail:
Kiedy przejmiesz dwa orkowe miasta, to ich przywódca powie coś w stylu "kolejne miasto zostało odbite, jeżeli pójdzie tak dalej, to będziemy musieli zabijać wszystkie podejrzane mory", więc po odbiciu trzeciego miasta i pogadaniu z innym orkowym przywódcą zostaniesz zaatakowany, jak widzisz kradzież tego przedmiotu z chaty szamana nie miała na to wpływu.

BeoWolf:
Jedyne co Ci pozostało to grac od nowa lub od jakiegoś sejvu z przed przekęcia miasta...

Serail:
Nie zgodzę się z tobą Thief, aby przejść grę nie musisz rozmawaić z wszystkimi dowódcami orków, ja zawsze grając w Gothica odbijam trzy miasta, a kiedy orkowie mnie atakują, to ich zabijam i nie wyklucza to ukończenia wątku fabularnego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej