Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Problem z szamanem
Tidus:
--- Cytat: hagen4 ---Nie zgodzę się z tobą Thief, aby przejść grę nie musisz rozmawaić z wszystkimi dowódcami orków, ja zawsze grając w Gothica odbijam trzy miasta, a kiedy orkowie mnie atakują, to ich zabijam i nie wyklucza to ukończenia wątku fabularnego.
--- Koniec cytatu ---
Owszem, lecz jeżeli atakujesz więcej niż 2 miasta na początku automatycznie tracisz możliwość wykonywania questów z miast, gdyż jak wspomnieli poprzednicy zaczynają Cię atakować orkowie.Trochę uprzykrza grę i nie daje możliwości wykonania wszystkich ( większości ) zadań, tych, które są w miastach, ot takie granie w 3/4 gry jak dla mnie. Sugerowałbym mimo wszystko zacząć od save'a w którym mogłeś rozmawiać z orkami.
Lucas_AT:
Mam save zanim przejąłem trzecie miasto jakim jest Trelis, ale nie chce mi się za bardzo od tamtego momentu grać. Mysle, ze będę grał dalej, wypełnie w kolejnych, przejętych przez orków miastach, wszystkie zadania jakie tylko mozliwe, a gdy dojdzie do momentu w którym rozmawiam z przywódca to zaczne walke.
I tak mam zamiar przejść gre potem drugi raz, ale po stronie orków więc wtedy będę mógł wykonac te zadania.
Mantos:
Nie rozmawiaj z przywódcą, poprostu rozpoicznij powstanie
Lucas_AT:
Jednak chyba rozpoczne to powstanie w tej świątyni od razu bo będą do mnie wszyscy orkowie po kolei przychodzić. od razu się rzuce na tego przywódce i go zabije bo szamani są groźnymi przeciwnikami. Dlatego wole tego buntu nie rozpoczynac na otwartej przestrzeni bo szamani z daleka rzucaja we mnie czary.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej