Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Jak się wam podobały smoki?
Tytan302:
Mi się tak praktycznie, żaden ze smoków nie podoba. Jakoś żaden nie wzbudził we mnie podziwu, ani strachu. Ew. Fajny jest Zimowy xD
Kapii:
Mi najbardziej spodobał się Feomathar. Po prostu najbardziej pasował na smoka. Nie przepadam za lodowym. Nienaturalny jakiś. Oto lista pokazująca, w jakiej kolejności podobają mi się smoki:
-Ognisty (Khorinis)
-Smok Ożywieniec
-Ognisty (Irdorath)
-Kamienny
-Bagienny
-Lodowy
kamil210:
Witam jestem tu nowy i mam nadzieję że będzie mi się miło spędzać tu czas ale do rzeczy najbardziej mi się podobał kamienny smok ponieważ odżyły wspomnienia z jedynki kiedy zdobywałem z lesterem kamien ogniskujacy
Pan Mroku:
JAK WAM MOGA SIE PODOBAC SMOKI?!
Napewno zdziwi niektorych co tu powiem:
Smoki mialy ten ,,ogien,, z runy!Specjalnie wcielilem sie w smoka i zeby troche poziac musialem przywolac rune ,,kula ognista,, czy jakos tak!
Naprawde marny efekt ziania ogniem kazdy tak samo albo podpala nas albo idziemy w tyl.Tez smoki ze nawet nie lataja!Wiercily sie we wszystkie strony jakby musialy siedziec na lozku hindusa!
KAZDY Z WAS TU PATRZAL TYLKO NA ICH WYGLAD CZYLI TEMAT POWIN SIE NAZYWAC ,,KTORY SMOK MIAL NAJFAJNIEJSZY WYGLAD,, PO POWIEDZMY SOBIE SZCZERZE!Czy smoki mialy oprucz wygladu cos fajnego?Jak mowilem posluguja sie runami Magow ognia,nie lataja i sie wierca!
Lord Diego:
No cóż,o gustach się nie dyskutuje,ale moim ulubionym smokiem był Smok z Bagien. Miał fajną lokalizację i małą ochronę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej