Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Arcania: Gothic 4 - Fakty/Informacje

<< < (11/25) > >>

Ci@cho:
Mam nadzieje ze nie przywroca tych bezmozgich orkow z gothic 1 i 2. Ci orkowie w trojce to byl bardzo udany pomysl

Azariel:
Też mi sie podobali ci z G3.Nie wiem czy G4 bedzie udany.Spellbound(chyba tak sie pisze)nie zrobił dla mnie nic ciekawego.Byłoby lepiej gdyby przeszłość bohatera moglibyśmy sami wybierać.Taki kolo z wioski nie przypada mi do gustu.Głupio że nie pogramy starym bezim.Tacy dwaj bezimienni ta troche naciągane.Starzy kumple to fajny pomysł.Byłoby fajnie gdyby G4 miał średnie wymagania sprzętowe,ale prawdopodobnie jak go kupie to na X360.

Sajan:
To nie będzie 2 Bezimiennych, tykko Rohbar 3 i Bezimienny Rybak :D Ciekawe kto będzie podkładał głos naszemu nowemu bohaterowi :) Tylko żeby był jakiś fajny głos :D

Oski1:
Jaki bezimienny rybak? Skoro jest rybakiem w jakiejś wiosce to ktoś powinien znać jego imię
bo w kapuście go nie znaleźli :lol:, co matka mu imienia nie dała &lt;_&lt; czy przyszedł ze wschodem słońca? W GI bezi był w koloni i się nie przedstawiał bo nikt nie chciał wiedzieć jak się nazywa. Jedyne co o nim wiemy to to że miesiąc przed wrzuceniem spędził w ciemnicy.
Potem już mu się nie chciało. A co będzie z nowym?

McSloniu:

--- Cytat: czechu1 w 29 Listopad 2008, 21:49:21 ---Też liczę na to że Gothic 4 będzie hitem szkoda tylko że bez Bezimiennego. Mogli by mu porządnie przywalić w łeb żeby wszystko zapomniał albo oddać do niewoli asasynów ale niech to będzie ten sam bohater.

--- Koniec cytatu ---

Tak, pewnie. Po G1 Bezimienny bohater zostaje wskrzeszony i z 40 levelu ma 0...ok ale ''długa wyprawa zmeczyła go''... i znowu 0 poziom... i moze jeszcze w Gohic 4 trafia do niewoli i nie dawali mu porządnego żarła więc znowu ma 0 poziom... nie no bez przesady!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej