Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najfajniejsza misja

<< < (4/6) > >>

Pinguin:
Jak dla mnie najfajniejsza (a na pewno najśmieszniejsza) jest misja "Paskudna nora" (czy jakoś tak), bo okazuje się, że musimy powybijać chrząszcze z komnaty, bo jakiś facet się ich boi :lol:
Ale prócz tego podobała mi się też "Nie można podróżować bez załogi", bo miałem możliwość zadecydowania o tym, kto ze mną popłynie, a kto nie &lt;_&lt;

Leogas:

--- Cytat: Pinguin w 13 Grudzień 2009, 10:34:43 ---Jak dla mnie najfajniejsza (a na pewno najśmieszniejsza) jest misja "Paskudna nora" (czy jakoś tak), bo okazuje się, że musimy powybijać chrząszcze z komnaty, bo jakiś facet się ich boi :lol:

--- Koniec cytatu ---

Masz rację Pinguin ta misja była śmieszna.A w drugim rozdziale mówił jakim to jest twardzielem
,,Potrafię być dla tych bydlaków jak cholerny ojciec"
Po za tym lubię też misję gdzie trzeba wsadzić do więzienia Borka ponieważ można się za darmo zabawić
(Za darmo ponieważ lord Andre zwróci nam wszystkie koszty)

KrZyChU7777:
Moimi ulubionymi misjami w G2 są:
-polowanie na smoki gdyż dostaje się dużo doświadczenia i kasy
-ta w której trzeba oczyścić kapliczki bo dobrze poznaje się Khorinis
A w NK
-relikty bo dobrze poznaje się Jankendar i pilnują ich fajne potworki

Krypto:
Wybieranie załogi na statek. Powolnym krokiem wkraczam do portu, wokół ci najważniejsi których wybrałem czekają na jedno skinienie palcem by opuścić tą przeklętą wyspę. Staję przy wejściu do pokładu i patrze jak zarówno starzy przyjaciele jak i nowi gęsiego stawiają czoła nowej przygodzie.

None:
Polowanie na smoki. Tak, to właśnie jest moja ulubiona misja, można przy tym nieźle nabić doświadczenia oraz dużo zarobić np. na lepszą broń itp. Kolejne to np. dołączenie do Najemników. Również można dużo doświadczenia nabić. Jeżeli w jakiejś misji można nabić trochę doświadczenia to właśnie to zadanie jest moim ulubionym. O.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej