Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najfajniejsza misja
Pan Mroku:
To co w temacie piszemy rozdzial i jaka w nim najfajniejsza misja i uzasadnienie
1.Czeladnik-Nie musimy nim byc ale fajna bo trzeba kombinowac i można zarobic
2.Olav-Trzeba poszukac a jest przy nim dla magow runa i trochę innych rzeczy
3.Poszukiwacze na farmie Sekoba-Przy okazji bierzemy ksiege i jakies wyzwanie tyle ognia na raz
4.Lodowe Golemy dla Sylvia-bo ma 2 kawalki ten drugi to zabic Sylvia i pokonać Bullka
5.Jorgen-Dlatego z echyba mam jakis blad i nigdy nie dalem rady go wziac
6.Czarny mag-Fajne po prostu
PS:WBREW POZOROM MAGIEM LATWO ZOSTAC
WYSTARCZY BYC CZELADNIKIEM U HARADA kupić 10 SUROWYCH STALI CZYLI WYDAMY TYLKO 100 SZTUK złota!!A BEDZIEMY mieć 1000 Z MIECZY I NA WEjSCIE JEST (POMINOLEM OWCE ALE CO TAM JEDNA SUROWA STAL więcej)
Baś-ka:
Ano tak strasznie jesteś bystry panie mroku, popraw najpierw błędy bo jest ich masa :D. Po za tym taki temat już był, :), opcja szukaj chyba nie jest tak męcząca? :D
Wracając do pytania jedną z lepszych misji jest nr.1, czyli zostanie czeladnikiem, nie jest zbyt trudno ale kiedy się gra po raz pierwszy w gothica wydaje się być całkiem ciekawa.
Serail:
Nie tylko za pierwszym razem, ale za drugim i za trzecim, bo właśnie u trzech mistrzów możemy się zatrudnić. Według mnie jest to jedna z ciekawszych misji.
PS. Panie Mroku (czy jak to się tam odmienia) na pewno nie zdobędziesz na forum uznania i szacunku spamując naszą społeczność, dlatego na przyszłość nie twórz tematu, który już istnieje na forum i jak już piszesz, to pisz bezbłędnie. Wiem że ostatnio marudzę ale takie życie.
Pan Mroku:
Bledy poprawione.
I nie spamuje bo taki temat istnieje ale w innym dziale.Spam dotyczy tego samego dzialu.I nie zamierzam zyskac uznania są lepsze fora o gothicu ale z zasady jestem na kazdym.
Gorion:
Bimber-Nie tak łatwo w ogóle dostać tę misje, ale jak się już postaramy to będziemy mieli dostęp do jaskini pełej winka......
Oko Innosa-Te efekty przy naprawianiu świętego artefaktu Innosa.
Jan i kuźnia-Dzięki tej misji mamy dostęp do lepszej zbroi.
Sprawa Diega-Ten widok gdy Gembralt udaje się do dzielnicy slamsów- bezcenne.
--- Cytat: Rahtar ---No cóż przyda nam się trochę śmiechu :D. Ale hagen ma racje zaspamowałeś już połowę forum. Więc jeśli uwazasz że są lepsze forum o gothicu, to dlaczego tutaj się rejestrujesz? :)
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się, ale po co ten mini offtop w oddzielnym poście........
--- Cytat: Pan Mroku ---PS:WBREW POZOROM MAGIEM LATWO ZOSTAC
WYSTARCZY BYC CZELADNIKIEM U HARADA kupić 10 SUROWYCH STALI CZYLI WYDAMY TYLKO 100 SZTUK złota!!A BEDZIEMY mieć 1000 Z MIECZY I NA WEjSCIE JEST (POMINOLEM OWCE ALE CO TAM JEDNA SUROWA STAL więcej)
--- Koniec cytatu ---
To już w o ogóle nie na temat i ta duża czcionka.
100 POST!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej