Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Najfajniejsza misja

<< < (2/6) > >>

Airyx:
Bimber-trochę trzeba się nachodzić, żeby znaleźć tę gorzelnię, ale jest tam fajna książka: Duch Wina  
Laska Maletha-niby banalny quest, ale druga część jest ciekawa: mamy okazję spotkać herszta bandytów i zabrac mu pełna po brzegi sakiewkę  
Torlof na kapitana-fajny filmik jak orkowie atakują, no i można poexpić trochę (i na paladynach i na orkach)  
Poszukiwacze-bardzo ciekawa misja, dowiadujemy się sporo o poszukiwaczach i dostajemy amulet obrony przed czarnym spojrzeniem.

Dowódca Paladynów:
Moja ulubiona i najfajniejsza misja dla mnie to "polowanie na smoki",bo lubie zabijać smoki.

Robben:
Tak jak powiedział Dowódca Paladynów, że jego ulubioną misją jest ,,Polwanie Na Smoki'', to ja też mówię, że to również moja ulubiona misja. Są emocje przy zabijaniu smoków, a poza tym, można się trochę wzbogacić i zdobyć mnóstwo doświadczenia.

Drago159:
Dla mnie wszystkie są fajne:D

user no. 11627:
Najfajniejszą misją dla mnie jest Polowanie na Smoki. Jest to jedno z najdłuższych zadań w grze a do tego bardzo trudne. Jednak i tak bardzo mi się podoba, podczas jego wykonywania zwiedzamy całą kolonię co jest bardzo ciekawym przeżyciem. W czasie wędrówek do miejsc w których są smoki trzeba uważać na wszystko - wszędzie czai się pełno Orków, Jaszuroludzi i innych bestii. Wykonując misję dowiadujemy się wielu ciekawych rzeczy, wykonujemy wiele innych pobocznych questów i przede wszystkim cały czas nabijamy exp. Idąc do koloni jesteśmy słabi ale za to jak z niej wracamy nasz bohater jest już bardzo silnym i bogatym wojownikiem...:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej