Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Smieszne

<< < (2/2)

BeoWolf:
Baardzo śmieszne(to sarkazm XD) Głupie i nudne 2/10

Gorion:
Ludzie, nie dołujcie chłopaka. To chyba jego pierwsza opublikowana praca i jak u większości debiutantów nie jest za różowa. Stachu, próbowałeś być śmieszny, ale nie oszukujmy się nie wyszło ci. Na przyszłość jak robisz jakieś "śmieszne" historie to rób w mniejszej ilości ale porządniejsze żarciki. Myślę, że kolejne części będą lepsze. Daje na zachętę 3/6.

@DOWN
Tym postem przebiłeś samego siebie.
-Zero uzasadnienia
-Wnioskują po twoich postach masz najwyżej 2 z polaka i z całym szacunkiem ale taką recenzję możesz sobie w d**e wsadzić.
Reasumując, sam Tomasz Raczek nie powstydził by się twoich krytyk(żart...)

L@res:
A niech ci będzie na zachętę w skali 1 do 10 dam 6

stachu king:

--- Cytat: Maximus ---Hmm. Nie będę aż tak surowy, bo zrobiłęś coś na wzór Gothic Prawdziwa Historia, czyli historię alternatywną. Pomijając totalny brak stopów, to ocena będzie nawet dobra, za pomysł. Znaj mą litość, 5/10. Bez litości byłoby 4/10.
--- Koniec cytatu ---
Dziękuję za litość( jakbym z dalajlamą pisał),fakt chciałem zrobić historię alternatywaną,ale ja się przy tym tarzam ze śmiechu,no,mam trochę specyficzne poczucie humoru np.śmieszy mnie żart:
-czym różni się parking od tramwaju?
-Ilością miejsc.
(na zasadzie tak głupie,że aż śmieszne).
A np.Basket i Wigo w ogóle mnie nie śmieszą bo gagi tam działają na zasadzie typu:
-Jesteś gejem?
-Tak
-to masz w ryj.
Aha,zapraszam do czytania moich dni krwi rozdział I trochę kiepski ale II i wstęp całkiem niezłe...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej