Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Smieszne
stachu king:
O tym jak Gomez wykiwał Lee:
Według pamiętników wrzoda:
Na początku był Zdzisław , różnił się od innych tym że lubił kiełbasę staropolską,tutaj się pewnie zdziwicie,ale on lubił nawet przeterminowaną!!!!Ten zdzisek oglądnął telenowelę kolumbijską i żeby była większa heca zmienił sobie imie na Gomez, potem wybudowali w Khorinis,małym miasteczku gdzie wójt bierze łapówki,stadion 10-lecia ,oczywiście potem zaczeli na nim sprzedawać konserwy made in nordmar bo KS khorinis brał łapówy na korzyśc PZPN.Pewnego dnia Gomez pojechał do khorinis i kupił taką jedną konserwę (powidło malinowe) chwilę po tym zatrzymało go UB i odkryło że powidło było przemycane,i Gomeza zapuszkowali , Bo król Rabarbar II potrzebował metalu na pralki Whirpool ,a kopalnie rudy żelaza było na terenie zakładu karnego Alcatraz..... i ten Gomez musiał z innymi wydobywać tą rudę ale była heca bo takie magi robiły takie coś żeby nie dało się uciec(chcieli zaoszczędzić na murze) i zrobili takie niebieskie coś co zobaczyli w najnowszej"pani domu" i oczywiście najedli się przterminowanej kiełbasy staropolskiej i im się powiększyło to coś tak że byli w tym uwięzieni
koniec cz.I
Angarix:
Malo smieszne w skali od 1 do 10 daje 3 bo to pamietnik Wrzoda
Eregrin:
Ani razu się przy tym nie uśmiechnałem... Bardzo kiepskie, krótkie,w skali: 1/10 daję 1
Serail:
Denne poczucie humoru, po drugie nawet na wpis do pamiętnika jest to praca za krótka, myślę że, to opowiadanie nie zachęciło by mnie do zagrania w Gothica, jakby tego było mało znalazłem kilka błędów, m.in. w słowie Zdzisiek, oglądał, zaczęli, itp. znalazłem również kilka błędów interpunkcyjnych. Podsumowując, za brak sensownej fabuły i wszystkie błędy, które wymieniłem wyżej, oceniam tę pracę na 1/10
Jachu:
Krótkie, nudne i nie śmieszne :( Ogólnie 1/10
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej