Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wasz dom w Jarkendarze

<< < (6/11) > >>

McSloniu:
Ja wybudowałbym sobie dom jak ten gostek w dolinach, co trzeba mu załatwić ubranie. Tam postawiłbym sobie domek z  dala od problemów i kłopotów ;D

Mistrz Yamana:
Ja bym zrobił dom obok chatki Skipa zrobił bym sobie za nią miejsce do łowienia ryb i ustawił bym go tak, żeby połowa domu była na wodzie ( konkretnie tył ) wtedy bym z tyłu domu miał mały taras żeby można było łowić ryby. W środku bym miał łóżko ( podstawowe jak w Khorinis ), byłby 1 stól i 1 krzesło  ( od strony morza ), od strony drzwi miałbym  szafe z łypami, przed domem znajdowała, by się skóra czarnego trolla i ławka po prawej stronie ( patrząc na wprost domu to na lewej ), przy domu chciałbym mieć palmę. Wykonywał bym zadania, a w wolnym czasie wowił bym ryby i polował bym w kanionie.

Azariel:
A ja bym zrobił 2 domki.Jeden w kanionie a drugi na dnie tej wielkiej szczeliny.W pierwszym mieszkał bym normalnie, polował bym na brzytwiaki i kąsacze oraz kradłbym piratom i bandytom złoto i żywność,A jak by się zrobiło gorąco:} to wskoczył bym do szczeliny i mieszkał bym w drugim domku od czasu do czasu wychodząc na powierzchnię.

Paweł I:
Ja bym postawił dom w obozie bandytów.Chodziłbym na polowania,pilnowałbym obozu, i handlował bym ze wszystkimi obozami.

Tensho:
Mój dom stałby na plaży (tej z prawej strony) przy obozie piratów. Podstawowe zajęcia to polowanie i łowienie ryb. Mógłbym się też potrudzić o wyłowienie skarbów z morza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej